Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Elvir Koljic de la Universitatea Craiova? Răspunsul lui Cristiano Bergodi

Pleacă Elvir Koljic de la Universitatea Craiova? Răspunsul lui Cristiano Bergodi

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova are parte de un start excelent de sezon. Oltenii au reuşit cinci victorii din cinci meciuri disputate şi sunt în căutarea celei de-a şasea.

După ce Sepsi, Astra, Viitorul, Voluntari şi Argeş au fost învinse de echipa pregătită de Cristiano Bergodi, e rândul Politehnicii Iaşi să încerce să întrerupă seria impresionantă reuşită de ”leii din Bănie”.

Forma excelentă a Craiovei este datorată şi bosniacului Elvir Koljic, care conduce topul celor mai buni marcatori din Liga 1, cu şase goluri în primele cinci etape.

Zvonurile unui posibil transfer în afara graniţelor ţării noastre au început să se înteţească, ţinând cont că bosniacul a punctat până acum în fiecare partidă în care a jucat, în noua stagiune. Cel mai important nume este Dinamo Kiev, formaţie pregătită de Mircea Lucescu.

Cristiano Bergodi a fost întrebat în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Poli Iaşi despre un potenţial transfer al golgheterului său în Ucraina. Răspunsul tehnicianului Universităţii Craiova nu a lăsat loc de interpretare.

”(n.r.- Dacă Dinamo Kiev oferă 10 milioane de euro, vă daţi acordul să plece?) Când sunt sume mari de bani, un jucător trebuie să plece.”, a spus Bergodi.

Referitor la meciul de acasă, pe care Universitatea Craiova îl va juca împotriva celor de la Poli Iaşi, Cristiano Bergodi şi-a anunţat elevii că îi aşteaptă o partidă extrem de dificilă:

”Vom juca vineri un meci foarte dificil, foarte delicat pentru că vom întâlni o echipă bună, Iaşiul, am amintiri foarte frumoase, am antrenat acolo în 2008 şi atunci va fi un meci greu pentru noi. Pentru că e o echipă care joacă bine, agresivă, noi suntem cu cinci victorii, dar va fi un meci foarte, foarte greu.

Iaşiul e o echipă care a început să joace agresiv după două-trei meciuri, are un antrenor tânăr, dar pe Pancu l-am avut şi ca jucător la Rapid ultimii doi ani, e un antrenor bun, care poate ajunge un antrenor important în România.”.

Duelul dintre Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi va avea loc, vineri, 2 octombrie, de la ora 21:00. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: universitatea craiovacraiovapoli iasicristiano bergodikoljic 

viewscnt
Articole similare