Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Isabelle Gullden de la CSM Bucureşti? Handbalista suedeză a primit o ofertă financiară concretă de la vicecampioana Franţei

Pleacă Isabelle Gullden de la CSM Bucureşti? Handbalista suedeză a primit o ofertă financiară concretă de la vicecampioana Franţei

Handbal

Comentarii

Cu puţin timp înaintea reluării Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucureşti nu primeşte veşti tocmai bune. După ce transferul lui Camille Ayglon spre Nantes a fost confirmat, se pare că tot din vară şi Isabelle Gullden va rupe colaborarea.

Venită în 2015 la CSM Bucureşti, Isabelle Gullden s-a impus imediat ca o forţă de recunoscut, după ce încă din primul sezon a ajutat clubul să câştige Liga Campionilor, graţie celor 108 goluri marcate în competiţie. Gullden a continuat să confirme şi în sezonul imediat următor, ceea ce i-a permis să-şi negocieze o prelungire de contract foarte avantajoasă până în vara lui 2018. 

Acum însă, cu doar câteva săptămâni rămase până la reluarea luptelor din Champions League, Gullden se pare că a primit o ofertă financiară concretă, sensibil mai bună, de la Brest, vicecampioana Franţei şi este tentată să plece la sfârşitul sezonului. 

Ar putea fi o lovitură în plus pentru CSM Bucureşti, care se va despărţi în vară şi de campioana mondială Camille Ayglon Saurina, plecată la Nantes.

Afla mai multe despre: handbal femininliga florilorisabelle gulldencsm bucureşti,  

viewscnt
Articole similare