Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Mane de la Liverpool? Nicio problemă! Klopp i-a găsit deja un înlocuitor perfect

Pleacă Mane de la Liverpool? Nicio problemă! Klopp i-a găsit deja un înlocuitor perfect

Liverpool

Comentarii

Liverpool este pregătită să acopere o eventuală plecare a lui Sadio Mane în această vară.

Conform presei internaţionale, dacă Sadio Mane va pleca la Real Madrid, aşa cum s-a tot vehiculat în ultima perioadă, Liverpool are deja un înlocuitor pe măsură.

Ar fi vorba despre  Adama Traoré de la Wolverhampton, fotbalist în vârstă de 24 de ani, pe care Jurgen Klopp îl apreciază foarte mult. Mai mult, Traore se încadrează în filosofia de joc a germanului şi ar putea aduce "un plus de viteză în atacul viitoarei campioane a Angliei", după cum scrie, The Sun.

Adama Traore  a impresionat pe parcursul acestui sezon, reuşind şase goluri şi zece assist-uri, în 43 de apariţii pentru Wolverhampton, în toate competiţiile, iar Jurgen Klopp vrea să îl aducă pe Anfield. În vârstă de 24 de ani, extrema dreaptă joacă a crescut la academia Barcelonei, iar în 2016 a fost transferat de Aston Villa. Până să ajungă la Wolverhampton, Adama Traore a mai evoluat la Middlesbrough, de la care a fost transferat în schimbul sumei de 20 de milioane de euro.

Sigur, Klopp nu este singurul manager interesat de serviciile sale. Va trebui să se lupte cu rivalii săi obişnuiţi, Jose Mourinho şi Josep Guardiola pentru semnătura fotbalistului iberic.

Afla mai multe despre: sadio maneliverpooladama traore 

viewscnt
Articole similare