Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Mirel Rădoi de la echipa naţională? Răspunsul ferm al lui Răzvan Marin

Pleacă Mirel Rădoi de la echipa naţională? Răspunsul ferm al lui Răzvan Marin

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Marin a recunoscut că atmosfera de la naţionala României nu este prea plăcută în contextul ultimelor două înfrângeri suferite cu Islanda şi Norvegia.

Mijlocaşul lui Cagliari nu are nicio emoţie însă cu privire la posibilitatea ca selecţionerul Mirel Rădoi să îşi dea demisia de pe banca reprezentativei României. Marin se bazează pe faptul că Rădoi nu va renunţa la luptă cu uşurinţă.

”Într-adevăr, nu este o atmosferă tocmai plăcută după două înfrângeri la rând. Dar bineînţeles că noi încercăm să ne menţinem pozitivi şi să ne revenim mental pentru ultimul meci cu Austria. Iar vizavi de plecarea lui mister nu am nicio teamă, pentru că la cum îl cunosc, nu va renunţa aşa uşor.”, a declarat Răzvan Marin, în conferinţa de presă premergătoare meciului dintre România şi Austria din Liga Naţiunilor.

Întrebat ce se poate face ca România să aibă o faţă diferită cu Austria în comparaţie cu ultimele două partide, Răzvan Marin a spus: ”Nu ştiu, vom vedea ce vom discuta astăzi pe antrenament. Plus la sedinţa de diseară. Şi vom pregăti meciul cât se poate de bine ca să arătăm bine şi să spălăm acesta două înfrângeri.”.

Afla mai multe despre: razvan marinromaniaaustriamirel radoi 

viewscnt
Articole similare