Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Pirlo de la Juventus?! Italianul a vorbit după umilinţa cu AC Milan

Pleacă Pirlo de la Juventus?! Italianul a vorbit după umilinţa cu AC Milan

Juventus

Comentarii

Juventus a fost învinsă cu 3-0 de către AC Milan, iar în acest moment, se află în afara locurilor care duc în grupele Ligii Campionilor.

Juventus a pierdut la scor de neprezentare partida etapei cu numărul 35 din Serie A, iar după meci antrenorul Andreea Pirlo a declarat că nu are de gând să demisioneze şi că îşi asumă responsabilitatea pentru această situaţie. Totuşi, fostul star italian este dezamăgit de forma extrem de slabă pe care o traversează Juventus. 

"Nu voi face un pas în spate. Mi-am asumat acest rol cu mare entuziasm. Momentul este dificil, dar trebuie să privim înainte. În timpul săptămânii am văzut bine echipa, ne-am antrenat cu concentrare şi mentalitate, am văzut o echipa plină de viaţă, hotărâtă să facă un meci grozav.

Din pacate, acest lucru nu s-a întâmplat şi este dificil de explicat acum, sunt multe lucruri pe care nu le faci bine dacă pierzi un meci atât de important cu 3-0. Înseamnă că multe lucruri nu au functionat.

Să demisionez? Nu, nu voi face un pas in spate. Mi-am asumat acest rol cu mare entuziasm. Eu sunt la dispoziţia clubului, mai sunt trei meciuri de jucat, aşa că îmi voi duce munca la bun sfârşit atâta timp cât îmi este permis", a declarat Andrea Pirlo la finalul meciului.

Juventus a acumulat 65 de puncte în Serie A şi ocupă locul 5 în clasament. Nici mărcar Cristiano Ronaldo nu a făcut un meci bun. Portughezul avea şansa în meciul de duminică seara să marcheze golul 100 pentru Juventus, dar nu a reuşit să puncteze. 

Afla mai multe despre: pirlo 

viewscnt
Articole similare