Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă şi Arlauskis? Motivul pentru care CFR ar dori îndepărtarea portarului titular din sezonul trecut

Pleacă şi Arlauskis? Motivul pentru care CFR ar dori îndepărtarea portarului titular din sezonul trecut

CFR Cluj

Comentarii

Gazeta Sporturilor anunţă că portarul lituanian Giedrius Arlauskis nu mai are viaţă lungă la CFR Cluj, după ce puterea de decizie a ajuns din nou în mâinile lui Iuliu Mureşan. Conform sursei citate titularul din sezonul trecut e considerat un apropiat al vechii conduceri, iar acesta e motivul pentru care s-ar dori îndepărtarea sa.

Cosmin Vâtcă s-a înţeles deja cu FC Voluntari. Totul pentru a-i face loc în primul 11 lui Jesus Collado, portar trecut pe la Real Madrid şi transferat de CFR odată cu Julio Baptista.

Cu Arlauskis situaţia este ceva mai complicată. Lituanianul evaluat la 1,5 milioane de euro mai are 22 de luni până când contractul îi va expira, astfel că ardelenii trebuie să-l treacă pe linie moartă până la iarnă, când vor încerca să-l vândă.

Arlauskis a fost om de bază pentru CFR în sezonul trecut, dar s-a aflat şi în centrul unor momente controversate, când şi-a certat colegii mai tineri direct pe teren într-un mod foarte dur. Lituanianul a intrat în conflict şi în afara terenului, la un festival de muzică desfăşurat recent la Cluj-Napoca. 

Dudelange - CFR Cluj, din prima manşă a play-off-ului Europa League, se joacă azi, de la ora 21:00.

Afla mai multe despre: iuliu muresancfr clujdudelange 

viewscnt
Articole similare