Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă şi Mihăilă după Man! Patronul Parmei a primit suma de transfer şi e peste cât i-a plătit Universităţii Craiova. Ultimele informaţii

Pleacă şi Mihăilă după Man! Patronul Parmei a primit suma de transfer şi e peste cât i-a plătit Universităţii Craiova. Ultimele informaţii

Serie A

Comentarii

Parma poate rămâne fără doi dintre cei mai importanţi jucători ai echipei. Dennis Man şi Valentin Mihăilă nu au mai dat acelaşi randament în Serie B, iar presa din Italia continuă să furnizeze informaţii despre transferurile internaţionalilor români. Clubul din Emilia-Romagna are acum o ofertă pentru fostul atacant al Universităţii Craiova.

Şi Valentin Mihăilă e aproape de plecarea de la Parma după Dennis Man! Ce club îl doreşte

După un prim sezon în care au impresionat încă din primele meciuri în Serie A, Valentin Mihăilă şi Dennis Man au picat complet după retrogradarea echipei. În Serie B, cu un nou antrenor, tricolorii nu s-au mai regăsit, au jucat din ce în ce mai puţin, iar informaţiile despre transferul lor s-au înmulţimit. 

Încă din vară, Galatasaray s-a interesat de Dennis Man, când Fatih Terim se afla pe banca multiplei campioane din Turcia şi doar suma mare cerută de Parma a făcut ca transferul să pice. Acum, şi Trabzonspor s-a înscris în lupta pentru ex-jucătorul de la FCSB, iar atacantul lateral are motive să plece de la echipa din Serie B. 

El nu se regăseşte nici în sistemul lui Iachini, 3-5-2, iar transferul lui Dennis Man pare iminent.  

Totuşi, jurnaliştii din Italia anunţă şi posibila plecare a lui Valentin Mihăilă, în această iarnă. 

Tuttosport a anunţat că Sassuolo continuă să fie interesată de atacantul lateral care evoluează în partea stângă a terenului, deşi Parma a refuzat oferta, iniţial. 

Sassuolo, echipa clasată pe locul 12 în Serie A, îi caută un înlocuitor lui Boga, iar Valentin Mihăilă e alesul. 

Sursa citată susţine că s-a înaintat o ofertă de 12 milioane de euro, cu trei milioane mai mult decât Kyle Krause i-a plătit Univesităţii Craiova. Patronul american îşi doreşte mai mult, iar cele două părţi discută o creştere a ofertei, pentru ca transferul să se realizeze în condiţii financiare optime pentru părţile implicate. 

Pe lângă calităţile arătate pe teren, Valentin Mihăilă a luat contact, deja, cu prima ligă italină, fiind un avantaj din perspectiva lui Sassuolo. 

De când a ajuns la Parma, Valentin Mihăilă s-a accidentat de mai multe ori, dar planurile antrenorului i-ar putea pune piedică. Iachini îşi doreşte ca echipa să evolueze în 3-5-2, sistem cu care românul nu este obişnuit. 

  • 12 meciuri, 2 goluri şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Mihăilă în acest sezon din Serie B. 

 

Afla mai multe despre: valentin mihailatransfer valentin mihailadennis manparmaseria a romanikyle krause 

viewscnt
Articole similare