Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă şi preferatul lui Gigi Becali! Clubul din străinătate cumpără vedetele din Liga 1. Se transferă după sezonul perfect

Pleacă şi preferatul lui Gigi Becali! Clubul din străinătate cumpără vedetele din Liga 1. Se transferă după sezonul perfect

FC Botoșani

Comentarii

Vicecampioana Poloniei, Rakow Czestochowa, cumpără încă un fotbalist din Liga 1. Actuala ocupantă a locului al patrulea din Ekstraklasa trimite peste 1 milion de euro în România, în această iarnă, pentru a-şi întări lotul cu care vrea să se lupte pentru titlul naţional.

În Liga 1, cluburile nu se înghesuie să facă transferuri pe bani, iar cheltuielile din această iarnă, din campionat, au scăzut dramatic după ce Gigi Becali a decis să nu mai facă transferuri la FCSB, din cauza situaţiei din clasament. Vicecampioana e la 10 puncte de CFR Cluj, are şanse mici de a câştiga titlul, iar FCSB îl poate cumpără doar pe David Miculescu, de la UTA Arad

Iar Gigi Becali e pe cale să-l piardă pe unul dintre cei mai buni tineri fundaşi centrali din Liga 1. Bogdan Racoviţan (21 de ani) s-a afirmat la FC Botoşani şi e aproape de a fi transferat în Polonia

Unul dintre preferaţii lui Gigi Becali din Liga 1 se transferă în Polonia, după Sorescu

Echipa poloneză a ţintit Liga 1 în această perioadă de mercato, iar primul fotbalist adus din România a fost de la Dinamo Bucureşti. Rakow l-a transferat pe Deian Sorescu, iar fostul căpitan al "câinilor" a avut un mesaj pentru fanii dinamovişti. 

În curând, şi un fotbalist de la FC Botoşani ar putea fi prezentat la echipa din Polonia. Weszlo.com anunţă că Rakow nu se opreşte şi, după ce i-a adus pe Szymon Czyż şi Deian Sorescu, vine şi Bogdan Racoviţan, fundaşul central de la FC Botoşani. 

Cotat la 650.000 de euro, conform Transfermarkt.de, el urmează să fie vândut de Valeriu Iftime, care urmează strategia de a face profit din vânzarea de jucători: "Am fost informaţi că Bogdan Racoviţan este cu un pas mai aproape de a semna contractul cu Rakow. Se pare că nu e finalul perioadei de transferuri", anunţă publicaţia poloneză. 

De altfel, Marek Papszun, antrenorul lui Rakow, a recunoscut că se aşteaptă ca lotul să mai fie întărit: "Aşteptăm alte două transferuri. Ştiu că cei din club lucrează din greu şi cred că se vor realiza", a spus tehnicianul. 

Astfel, Racoviţan, fundaşul central născut la Dijon şi care a jucat pentru echipa locală, va ieşi de pe radarul FCSB, pentru o perioadă, după ce a intrat pe lista preferaţilor lui Gigi Becali.

Apărătorul central măsoară 1,85 m şi a reuşit să impresioneze după un singur sezon, după ce a profitat de faptul că Andrei Chindriş a fost transferat în Portugalia. 

Afla mai multe despre: bogdan racovitan poloniabogdan racovitan transfergigi becalifcsbbogdan racovitan transfer rakow 

viewscnt
Articole similare