Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Sorescu de la Dinamo? „Mi-a spus că sunt al doilea”. Detalii despre relaţia mijlocaşului cu Mulţescu | VIDEO

Pleacă Sorescu de la Dinamo? „Mi-a spus că sunt al doilea”. Detalii despre relaţia mijlocaşului cu Mulţescu | VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Deian Sorescu (22 de ani) a fost MVP-ul lui Dinamo în sezonul în care echipa din Ştefan cel Mare a scăpat ca prin urechile acului de retrogradare. Mijlocaşul bănăţean a venit optimist la reuniunea roş-albilor, dar nu ştie cât timp va mai sta alături de colegii săi.

36 de meciuri a jucat Deian Sorescu pentru Dinamo în sezonul 2019-2020, interval în care a marcat zece goluri şi a oferit tot atâtea pase decisive.

„Sunt din nou unul dintre cei mai vechi jucători, m-am obişnuit şi nu avem ce face decât să începem bine şi să ne pregătim foarte bine pentru că a fost un campionat foarte greu pentru noi.

(Eşti sigur că rămâi, că ofertele pentru tine nu lipsesc...)

Nu ştiu să vă spun asta, mai am doi ani contract cu Dinamo şi momentan rămân la Dinamo. Îmi stă mintea aici şi vreau să rămân cu mintea aici”, a declarat Deian Sorescu la reunirea dinamoviştilor.

În cazul în care noul sezon îi va prinde la Dinamo atât pe Sorescu, cât şi pe Mulţescu, mijlocaşul are asigurat rolul de lider: „Am vorbit cu dânsul chiar în prima zi când a venit, dânsul mi-a spus că se bazează pe mine şi sunt al doilea jucător după Ante(n.r. Puljic), gen al doilea căpitan şi mi-a dat o încredere enormă în mine”.

Fostul dinamovist Dan Nistor îl doreşte la Craiova pe Sorescu: „Cu Dan vorbesc zilnic, dar poate Dan să mă vrea oriunde dacă nu se poate. Sper la un moment dat să mai jucăm împreună. Telefonul e deschis pentru oricine”.

Dinamo a scăpat de retrogradare după îngheţarea campionatului şi schimbarea sistemului competiţional: „Mi s-a părut cea mai bună soluţie pentru că noi mai aveam meciuri de jucart şi nu mai aveam timp şi mi se părea chiar o bătaie de joc pentru că suntem oameni, nu putem să jucăm din 2 în 2 zile mai ales pe asemenea călduri.

(Mai aşteptaţi şi acţionari?)
Mai aşteptăm. De când am venit tot aşteptăm. Nu ştiu nimic, zilele astea chiar am vrut să stau relaxat.

(Domnul Negoiţă v-a dat vreun mesaj? Mai ştiţi ceva de dânsul?)
Nu, cu domnul Negoiţă nu am mai vorbit de foarte mult timp”
, a completat mijlocaşul dinamovist.

  • site-ul transfermarkt.com îl cotează pe Deian Sorescu la suma de transfer de 800 de mii de euro
  • mijlocaşul a ajuns la Dinamo liber de contract de la ASU Poli, în 2018 şi a semnat un contract care expiră în iunie 2022

Afla mai multe despre: sorescudinamo 

viewscnt
Articole similare