Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Sorescu la FCSB? Prima reacţie a jucătorului: ”Mă sacrific pentru Dinamo!”

Pleacă Sorescu la FCSB? Prima reacţie a jucătorului: ”Mă sacrific pentru Dinamo!”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a făcut o ofertă oficială pentru transferul lui Deian Sorescu (23 de ani) la FCSB.

Gigi Becali este dispus să îi satisfacă toate dorinţele lui Edi Iordănescu şi a făcut o ofertă oficială pentru achiziţia lui Deian Sorescu, cel mai valoros jucător din lotul lui Dinamo. 

Propunerea iniţială de 750.000 de euro a fost refuzată, dar „câinii” sunt dispuşi la negocieri. 

Întrebat despre oferta de la FCSB, Deian Sorescu a recunoscut că este dispus să se sacrifice pentru clubul Dinamo, care, momentan, se află într-o situaţie dificilă din punct de vedere financiar. 

”Va fi greu. Nu reuşim să înscriem, să obţinem victoria. Nu este o presiune pentru că suntem la început. Dacă o ţinem aşa.. va fi foarte greu. 

Eu mă simt ok. Îmi doresc să câştig fiecare minge. Sunt mai dur pe teren dar după dau mâna cu fiecare adversar. 

Vorbiţi cu conducerea, eu nu ştiu despre nicio ofertă”

Nu vreau să vorbesc despre transferuri. Sunt la Dinamo. Vorbiţi cu conducerea, eu nu ştiu despre nicio ofertă. Cu mine nu a discutat absolut nimeni şi nu ştiu despre nicio ofertă. 

M-aş sacrifica pentru club. Ştiu că cu banii aduşi de mine s-ar aduce jucători.. ar fi pentru ajutorul clubului”, a declarat Deian Sorescu, după meci.

Sorescu joacă de trei ani în "Ştefan cel Mare", după ce a fost adus de la ASU Poli Timişoara. Fotbalistul ofensiv are un start de sezon excelent, cu cinci goluri marcate, în şase meciuri.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Deian Sorescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dinamodeian sorescufcsb 

viewscnt
Articole similare