Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare de la FCSB la începutul campionatului! Şi-a luat adio de la jucători "M-am simţit împlinit la 'uzină' în Berceni"

Plecare de la FCSB la începutul campionatului! Şi-a luat adio de la jucători "M-am simţit împlinit la 'uzină' în Berceni"

FCSB

Comentarii

Continuă plecările de la FCSB din rândul staff-ului tehnic al clubului. După ce l-a pierdut pe directorul de scouting, Bogdan Costicea, care a plecat la CFR Cluj, de echipa din Berceni s-a despărţit şi antrenorul care a ajuns cu echipa în finala mică a Ligii Elitelor la U17.

O nouă plecare de la FCSB

Dacian Nastai şi-a anunţat plecarea de la FCSB, după trei ani petrecuţi la baza din Berceni. El a ocupat mai multe posturi în club, de la antrenor la juniori, la antrenor secund în mandatele lui Mihai Teja, Bogdan Andone şi Bogdan Argeş Vintilă.

“Mulţumesc FCSB! Începând de azi, colaborarea mea cu Fotbal Club Steaua Bucureşti s-a încheiat, mă întorc acasă la Satu Mare după 3 ani, cu multe amintiri profesionale frumoase. A fost o experienţă utilă, indiferent dacă am fost în staff-ul primei echipe sau la Centrul de juniori. M-am simţit, profesional, împlinit la “uzină” în Berceni, dar a sosit momentul să pornesc pe un nou drum. Vă salut şi vă urez baftă!” a scris Dacian Nastai pe pagina personală de Facebook.

Dacian Nastai este cel care l-a antrenat la grupele FCSB-ului pe Alexandru Musi, fotbalist care a făcut pasul la echipa mare şi care a jucat în remiza cu FC Botoşani, scor 0-0. 

Antrenorul are două opţiuni în acest moment. El ar putea reveni la LPS Satu Mare sau ar putea accepta oferta echipei din Liga 3, Sportul Şimleu. 

Dacian Nastai a mai antrenat la Şimleu, în urmă cu 11 ani, pe FC Silvania, în Liga 2. Deţinător de Licenţă Pro, Dacian Nastai a mai fost scouter zonal pentru FRF şi semifinalist la campionatul naţional de juniori U19 cu LPS Satu Mare, în 2018. Tot în acel an a semmnat cu FCSB.

 

Afla mai multe despre: plecare fcsbfcsbdacian nastai 

viewscnt
Articole similare