Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare de marcă de la Bayern Munchen. Fotbalistul se întoarce la fostul său club

Plecare de marcă de la Bayern Munchen. Fotbalistul se întoarce la fostul său club

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen se va despărţi de unul dintre cei mai vechi jucători din lot.

Plecare de marcă de la Bayern Munchen. Fotbalistul se întoarce la fostul său club

Corentin Tolisso, aflat la finalul contractului cu Bayern Munchen, se va angaja până în 2027 cu Olympique Lyon, scrie lequipe.fr.

Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani, liber să plece unde îşi dorea, deoarece contractul cu Bayern Munchen expiră joi, a fost curtat deschis de gruparea franceză de câteva luni.

Însă Tolisso indicase mereu, până în urmă cu câteva zile, că favorizează un proiect care să-i permită să continue să joace în Liga Campionilor, pentru a putea prinde lotul campioanei mondiale Franţa la turneul final al Campionatului Mondial din Qatar.

Tolisso a sosit la Bayern Munchen în 2017. A câştigat cinci campionate, un trofeu Champions League (2020), dar şi alte numeroase trofee. Va lăsa în spate 117 meciuri, 21 de goluri şi 15 pase decisive.

După cinci ani petrecuţi în Bavaria, campionul mondial din 2018 se întoarce la clubul la care a crescut, deşi a fost dorit în sezonul trecut inclusiv de PSG.

La echipa mare a lui Olympique Lyon, acesta a debutat în 2014, iar în trei ani a strâns 160 de meciuri. În multe dintre acestea a impresionat şi i-au adus transferul la campioana Germaniei pentru o sumă de peste 40 de milioane de euro.

În prezent, francezul este cotat la 15 milioane de euro, conform transfermarkt.com. În vara anului 2018, cota sa de piaţă era de trei ori mai mare.

Afla mai multe despre: tolissobayern munchen 

viewscnt
Articole similare