Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare de ultim moment de la CFR Cluj! Dan Petrescu a decis că nu se va baza pe el în continuare. Cu cine a semnat fotbalistul

Plecare de ultim moment de la CFR Cluj! Dan Petrescu a decis că nu se va baza pe el în continuare. Cu cine a semnat fotbalistulgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători de la CFR Cluj, Robert Mihai Silaghi (18 ani) s-a transferat la FC Farul Constanţa, în Liga a 2-a.

Tânărul fotbalist poate evolua pe mai multe posturi: inter sau mijlocaş în spatele vârfului. Cu toate acestea, a fost trimist la Constanţa pentru a acumula experienţă, mai ales că până acum a fost folosit doar la echipa secundă, în liga a 3-a. în finalul sezonuli trecut a cochetat cu echipa de seniori, însă nu a reuşit să facă pasul în formaţia lui Dan Petrescu.

Robert Mihai Silaghi a fost descoperit de antrenorii celor de la CFR Cluj la Viitorul Gherla, iar transferul s-a produs inevitbabil. Anul trecut, pe când avea doar 17 ani, a fost convocat la naţionala de juniori U18 a României pentru meciurile de pregătire contra Albaniei, disputate la Buftea.

Plecare de ultim moment de la CFR Cluj! Dan Petrescu a decis că nu se va baza pe el în continuare. Cu cine a semnat fotbalistul

La prezentarea oficială la Farul, Mihai Silaghi s-a arătat entuziasmat şi nerăbdător să simtă pe pielea sa duelurile tari din Liga a 2-a, care să-l ajute pe viitor în dezvoltarea calităţilor sale.

"Mă bucur foarte mult că am venit la Constanţa, la o echipă de tradiţie, cu jucători buni, care şi-a propus să promoveze în prima ligă. Este o şansă importantă pentru mine, sper să debutez cât mai rapid în Liga a 2-a şi să joc cât mai bine. La CFR, am jucat doar la echipa secundă, dar am făcut antrenamente şi la seniori. Postul meu preferat este de mijlocaş ofensiv, îmi place să dau pase decive, dar şi să caut golul. Ştiu că este dificil în liga secundă, dar îmi doresc să joc cât mai mult şi să dau vreo 2-3 goluri”, a declarat tânărul fotbalist.

Zilele trecute, la Farul a ajuns şi Robert Băjan (24 de ani), un fundaş dreapta produs 100% al academiei de la malul mării, care a mai evoluat la FC Braşov, ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanţa şi Rapid Bucureşti. Farul Constanţa se află pe locul 6, cu 7 puncte după 4 etape, în această ediţie centenară a clubului, în care împlineşte 100 de ani de existenţă!

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare