Experiențe împreună.
You are here:

Plecare de ultim moment la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru şi-a dat acordul să se transfere în străinătate

Plecare de ultim moment la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru şi-a dat acordul să se transfere în străinătate

Fotbal

Comentarii

După ratarea titlului în Liga 1, patronul Mihai Rotaru este dispus la schimbări masive la nivelul lotului. Primul punct pe ordinea de zi este "lista neagră", ce conţine jucătorii care au dezamăgit în acest final de sezon şi care vor pleca.

Unul dintre aceşti jucători este albanezul Kamer Qaka (25 de ani), adus vara trecută de la Poli Iaşi, pentru 200.000 de euro, dar care s-a dovedit a fi cea mai mare dezamăgire pentru conducerea oltenilor. A prins 10 meciuri în sezonul regulat, fără gol sau pasă de gol oferită, iar în play-off a fost ultilizat doar 22 de minute.

Potrivit italienilor de la "Tutto Mercato Web", Kamer Qaka este dorit de mai multe formaţii din Elveţia, iar transferul sau are şanse foarte mari să se realizeze. Cel mai interesat club este Sion, care este antrenată de Paolo Tramezzani, cel care l-a pregătit pe Qaka şi la Livorno. Mijlocaşul de 25 de ani are astfel mari şanse să plece. 

Plecare de ultim moment la Universitatea Craiova! Jucătorul este dorit în străinătate. Mihai Rotaru şi-a dat acordul

De asemenea, Grashopper Zurich este şi ea interesată de serviciile jucătorului albanez. Kamer Qaka este extrem de tentat să plece în Elveţia, mai ales că la Craiova nimeni nu mai are încredere în capacităţile sale. Nici măcar patronul echipei, Mihai Rotaru, care l-a inclus pe o listă a jucătorilor de care se poate despărţi în această scurtă pauză între competiţii.

Kamer Qaka a fost dorit şi în iarnă, de Lugano din Elveţia, şi din Serie B de Livorno, însă ambele formaţii şi-ar fi dorit un împrumut, ofertele nefiind pe placul oltenilor. Fotbalistul născut în fosta Iugoslavie mai are contract cu Craiova până-n vara anului 2023, dar ar putea pleca încă din această vară. 

viewscnt
Articole similare
VIDEO Scene socante la Roland-Garros: olandeza Bertens, scoasa din teren in scaun cu rotile dupa...