Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare de ultimă oră de la Dinamo. El este primul oficial spaniol care a părăsit clubul

Plecare de ultimă oră de la Dinamo. El este primul oficial spaniol care a părăsit clubul
Comentarii

Coordonatorul Academiei clubului Dinamo şi al Centrului de Copii şi Juniori, Marcos Rubino a părăsit România.

Marcos Rubino, cel pe care Pablo Cortacero l-a instalat în funcţia de Coordonator al Academiei clubului Dinamo a plecat în weekend în Spania, anunţă doardinamo.ro. Se pare că oficialul "câinilor" a luat această decizie pentru că familia sa ar fi contractat noul coronavirus. Potrivit sursei citate, "sunt slabe şanse" ca Marcos Rubino sa mai revină in România.

Rubino, ales de Cortacero în detrimentul lui Cornel Ţălnar

Numirea lui Rubino la Dinamo a fost una surprinzătoare, în condiţiile în care noua conducere urma să-i ofere rolul de coordonator al centrului de copii şi juniori lui Cornel Ţălnar, fost mare jucător al "câinilor". Acesta din urmă a preluat până la urma rolul de director tehnic, care recent a tras un semnal de alarmă în dircţia conducătorilor de la club.

Marcos Rubino a fost principal şi secund la numeroase cluburi de fotbal din Spania, printre care: Regional Preferente Granada, Primera División Andaluza, Primera Andaluza Grupo 3, Primera Provincial Granada sau Segunda Andaluza Granada Gr.2.

”Aşa cum v-am zis şi în prima mea apariţie, vă voi prezenta noua structură clubului. Începând de azi, vom avea o structură profesionistă. Fiecare persoană în parte va conduce câte un departament. Vi-l voi prezenta pe directorul general, Alex Couto Lago, viitorul director general al clubului. În stânga mea este Rufo Collado, va fi directorul sportiv. În dreapta mea este Dorin Serdean, va fi preşedintele executiv. Şi Marcos Rubino, va fi coordonatorul Academiei clubului, al Centrului de Copii şi Juniori.”, a anunţat Pablo Cortacero, patronul lui Dinamo, în septembrie. 

Afla mai multe despre: marcos rubino 

viewscnt
Articole similare