Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare de ultimă oră de la FCSB! Omul lăudat de MM Stoica a fost prezentat la altă echipă: ”Mă bucur că pot juca”

Plecare de ultimă oră de la FCSB! Omul lăudat de MM Stoica a fost prezentat la altă echipă: ”Mă bucur că pot juca”galerie foto

FCSB

Comentarii

Chiar dacă a fost lăudat de Mihai Stoica, iar Mihai Teja l-a luat în cantonamentul din Spania, unul dintre puştii cu potenţial de la FCSB n-a fost păstrat în lotul pentru partea a doua a sezonului.

Cristian Dumitru, pariul lui MM Stoica, va evolua, până în vară, la Academica Clinceni. Fotbalistul în vârstă de 17 ani este bucuros că va avea şansa să evolueze mai mult după această mutare.

Sunt foarte bucuros că la 17 ani voi evolua în Liga a II-a. Sper să joc meci de meci. Obiectivul meu, pentru acest an, este promovarea cu Academica Clinceni”, a declarat Cristian Dumitru după ce a fost prezentat la Academica Clinceni.

Academica Clinceni ocupă locul 2 în Liga II, cu 45 de puncte

"Cristian Dumitru avea 73,5 kilograme înainte de Sărbători. I-am zis că dacă prima cifră după Sărbători va fi 6, înseamnă că vrea să fie fotbalist. A venit cu 69,2. Calităţi are şi va ajunge fotbalist", a spus MM Stoica în momentul în care FCSB a plecat în cantonamentul din Spania.

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicacristian dumitru 

viewscnt
Articole similare