Experiențe împreună.
You are here:

Plecare de ultimă oră de la FCSB. Roş-albaştrii şi-au trimis un jucător în Liga a IV-a. Clubul e în culmea fericirii: "E extrem de talentat!"

Plecare de ultimă oră de la FCSB. Roş-albaştrii şi-au trimis un jucător în Liga a IV-a. Clubul e în culmea fericirii: "E extrem de talentat!"galerie foto

FCSB

Gigi Becali a construit o academie de fotbal la Berceni şi a început să cumpere cei mai buni tineri jucători din ţară pentru a câştiga cu FCSB titlul la fiecare categorie de vârstă.

Iar jucătorii care au trecut de vârsta junioratului au fost împrumutaţi la Academica Clinceni, în Liga a II-a, sau au fost trimişi în teren pentru FCSB II. Aşa s-a întâmplat şi cu Florin Chitaş. Mijlocaşul de 19 ani a prins în acest sezon trei meciuri pentru echipa ilfoveană şi a evoluat în alte trei partide pentru echipa secundă a grupării roş-albastr.

Acum, însă, Chitaş s-a întors acasă şi a semnat cu CSM Olimpia Satu Mare, liderul Serie B din Liga a IV-a. Mijlocaşul central a fost împrumutat până în vară şi va fi din nou coleg cu Raul Tincău, trimis şi el de FCSB la Olimpia.

"Florin e un tânăr extrem de talentat şi mă bucur că a ales să revină acasă până la vară. Ne va ajuta mult, sunt sigur de acest lucru!" , a declarat antrenorul Ritli Zoltan. 

  • 23 de mii de euro este cota lui Florin Chitaş, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta