Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare de ultimă oră de la Real Madrid. Presa din Spania l-a dat de gol pe Zidane. Cu cine semnează fostul "galactic"

Plecare de ultimă oră de la Real Madrid. Presa din Spania l-a dat de gol pe Zidane. Cu cine semnează fostul "galactic"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi Chelsea au ajuns la un acord pentru transferul internaţionalului croat Mateo Kovacic la clubul londonez, în schimbul sumei de aproximativ 45 milioane euro, anunţă cotidianul sportiv Marca.

Kovacic (25 ani), vicecampion mondial cu naţionala ţării sale în vara trecută, a evoluat sub formă de împrumut la gruparea de pe Stamford Bridge în sezonul 2018-2019, având un randament foarte bun în tricoul lui Chelsea.

Chelsea, căreia FIFA i-a interzis să facă transferuri în această vară, îşi poate asigura serviciile lui Mateo Kovacic graţie faptului că acesta a primit deja licenţă din partea Federaţiei Engleze de Fotbal şi a Premier League. Londonezii au, însă, la dispoziţie până luni pentru a finaliza acest transfer, care ar urma să fie anunţat în orele următoare, conform publicaţiei madrilene.

După ce a cucerit trei trofee Champions League alături de Real Madrid, Kovacic a decis să se despartă de gruparea spaniolă în vara trecută, pentru a beneficia de mai multe minute de joc, pe care Chelsea i le-a oferit.

Afla mai multe despre: real madridchelsealondrakovacic 

viewscnt
Articole similare