Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare de ultimă oră de la "U" Craiova! Va semna cu o fostă campioană a Marocului

Plecare de ultimă oră de la "U" Craiova! Va semna cu o fostă campioană a Marocului

Fotbal

Comentarii

Fosta campioană a Marocului, Ittihad Tanger, clasată pe locul 15 în acest sezon, este foarte aproape de achiziţionarea atacantului Carlos Fortes, intrat în dizgraţie celor de la U Craiova.

Conform Tanja24.com, cele două cluburi au ajuns la un acord, iar transferul portughezul în vârstă de 25 de ani va fi oficializat în zilele următoare. Carlos Fortes a sosit în Maroc săptămâna trecută, unde şi-a negociat contractul cu oficialii celor de la Ittihad Tanger.

Sezonul trecut, Ittihad Tanger a încheiat pe locul 5. Ultimul titlu de campioană a Marocului a fost cucerit în sezonul 2017/2018.

Carlos Fortes şi-a lovit un adversar cu capul în figură

Carlos Fortes părea că-şi recâştigă statutul de jucător important la U Craiova, însă a comis-o din nou la începutul lunii decembrie, când şi-a lovit un adversar cu capul în figură, la un meci al echipei secunde. A fost gestul care i-a retezat orice şansă de a-l convinge pe Victor Piţurcă că merită titularizarea sau prezenţa în lot.

"Fortes m-a dezamăgit ce a făcut la echipa a doua, am avut o discuţie cu el, eu i-am spus că nu are voie să aibă un astfel de gest, mai ales că el este străin în România. Nu poţi să vii tu, străin, să baţi jucătorii români, mai ales că joci sub culorile unei echipe cunoscute în Europa. A fost un gest care îl va costa şi costă şi echipa, pentru că nu ştiu câte etape de suspendarel va lua. Noi nu ne mai putem folosi de serviciile lui foarte mult timp", a declarat Victor Piţurcă, după gestul portughezului.

Afla mai multe despre: fotbalcraiova,  

viewscnt
Articole similare