Experiențe împreună.
You are here:

Plecare de urgenţă de la FCSB! E transferul aşteptat de Gigi Becali. Incredibil: unde a fost surprins agentul fotbalistului VIDEO

Plecare de urgenţă de la FCSB! E transferul aşteptat de Gigi Becali. Incredibil: unde a fost surprins agentul fotbalistului VIDEO

FCSB

Comentarii

FCSB e pe cale să facă un nou transfer, iar finanţatorul Gigi Becali abia aşteaptă mutarea. După ce a făcut "curăţenie" la echipă înaintea noului sezon, omul de afaceri mai are un singur nume pe lista plecărilor. E vorba despre atacantul Adrian Petre, care a fost marginalizat la echipă şi care nu a mai primit şanse de a juca.

Gigi Becali a luat una dintre cele mai ciudat decizii, în ultima perioadă. După ce l-a transferat pe Adrian Petre din Danemarca, la începutul anului, pentru 800.000 de euro, finanţatorul FCSB a luat decizia de a-l scoate din echipă, după ce atacantul nu a avut realizări la echipă. Mai mult, pentru a-l bloca şi pentru a nu mai depinde de el, Gigi Becali i-a transferat la FCSB pe Alexandru Buziuc şi Sergiu Buş. 

Adi Petre se transferă de la FCSB! E dorit în Italia, dar şi de FC Botoşani

Dintr-un atacant de perspectivă care a impresionat la naţionala U21 sub comanda lui Mirel Rădoi, anul trecut, Adrian Petre a ajuns într-o situaţie ingrată la FCSB. Atacantul ar pleca de la echipa antrenată de Toni Petrea după nici un an, iar mai multe oportunităţi au apărut la orizont. 

În urmă cu câteva săptămâni, patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a anunţat condiţia ca să-l transfere pe Adi Petre în Moldova. Omul de afaceri, care se află în relaţii bune cu Gigi Becali, a susţinut că speră să-l vândă pe Marko Dugandzic în schimbul a un milion de euro şi să-l convingă pe atacantul lui FCSB să vină în Moldova. 

Miercuri, o altă oportunitate s-a ivit pentru Adrian Petre. Conform ultimelor informaţii, un club din Serie B e pregătit să ofere 300.000 de euro pentru transferul atacantului de la FCSB. 

Agentul lui Adrian Petre, Cătălin Sărmăşan, surprins în Italia, alături de celebrul Mino Raiola

Un indiciu în privinţa transferului lui Adrian Petre de la FCSB în Italia a apărut miercuri, atunci când impresarul său, Cătălin Sărmăşan, a fost surprins lângă sediul lui Inter Milano. Agentul de jucători se afla în aceeaşi maşină cu celebrul impresar italian Mino Raiola, care a şi oferit câteva detalii despre tranzacţiile sale. 

Cătălin Sărmăşan reprezintă interesele a mai multor jucători români importanţi, printre care: Adrian Petre, Vlad Dragomir, Deian Sorescu, Răzvan Oadiă sau Cătălin Cîrjan. De asemenea, tot el a intermediat transferul lui Adrian Petre la FCSB. 

În această perioadă, de la FCSB au plecat Cristian Bălgrădean, Harlem Gnohere, Marko Momcilovic, Adrian Popa şi Bogdan Planic. FCSB s-a întărit cu doar trei fotbalişti: Alexandru Buziuc, Marius Briceag şi Sergiu Buş. 

De când a ajuns la FCSB, Adrian Petre a evoluat în 12 partide şi a marcat de două ori până să ajungă pe lista de transferuri. În acest sezon nu a evoluat în nicio partidă sub comanda lui Toni Petrea. 

Ce mesaj jignitor a apărut pe Instagram-ul lui Adrian Petre, după ce a ajuns rezervă la FCSB

viewscnt
Articole similare
Cauzele mortii lui Maradona. Ce au descoperit doctorii la autopsie