Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare importantă de la CFR Cluj! Dan Petrescu a mai renunţat la un jucător, după plecarea lui Bordeianu în Arabia Saudită

Plecare importantă de la CFR Cluj! Dan Petrescu a mai renunţat la un jucător, după plecarea lui Bordeianu în Arabia Saudităgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a mai pierdut un mijlocaş central, după transferul lui Mihai Bordeianu în Arabia Saudită. Yacouba Sylla şi-a reziliat contractul cu gruparea din Gruia.

Sylla, 29 de ani, a plecat de la CFR Cluj după doar un sezon petrecut la campioana României, notează presa locală. Fotbalistul din Mali şi-a reziliat contractul, fiind nemulţumit cu şansele pe care i le oferea Dan Petrescu. 

Adus ca un fotbalist important în Liga 1, cu echipe din Ligue 1 şi Premier League în CV, Sylla nu a reuşit să îl impresioneze însă pe capriciosul antrenor, astfel că a prins doar cinci meciuri pentru ardeleni şi doar în unul singur a fost titular. 

  • 250.000 de euro este cota lui Sylla, potrivit site-urilor de specialitate
  • 34 de selecţii are mijlocaşul pentru naţionala statului Mali 

Yacouba Sylla a plecat de la CFR Cluj. Probleme pentru Dan Petrescu 

Sylla a fost transferat în 2019, de la Strømsgodset, pentru 400.000 de euro. Plecarea lui reprezintă o mare problemă pentru Dan Petrescu, pentru că ardelenii au rămas cu un singur mijlocaş defensiv în lot - Ovidiu Hoban. Cum Hoban nu este la prima tinereţe, are 34 de ani, va fi greu pentru el să joace toate partidele la CFR, echipa fiind angrenată atât în campionat, cât şi în UEFA Europa League. 

Mijlocaşul, cotat într-o perioadă la 3,5 milioane de euro, intră pe lista jucătorilor cu CV-uri impresionante, care însă nu au reuşit să se impună în Liga 1. Sylla a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Aston Villa, Rennes, Montpellier sau Panathinaikos. Contractul său cu CFR Cluj urma să expire vara viitoare. 


Yacouba Sylla (foto-stânga) a jucat 24 de partide pentru Aston Villa, în perioada 2013-2015

CFR Cluj îi face toate poftele lui Dan Petrescu! Două TUNURI pentru un nou titlu: fotbaliştii se transferă în Gruia

Dan Petrescu are ochi la fotbalişti de valoare şi i-a remarcat pe cei doi jucători de la KuPS chiar în meciul direct dintre cele două formaţii, din play-off-ul Europa League. CFR Cluj a învins-o pe KuPS Koupio cu 3-1 şi acum îi poate lăsa pe finlandezi fără cei doi jucători de bază. Nana Boateng a fost crescut de Manchester City, unde a jucat la echipele de tineret ale englezilor.

La finalul meciului cu finlandezii de la KuPS, Dan Petrescu a spus apăsat că îşi doreşte transferuri pentru a se putea lupta pe toate planurile în care este angrenată CFR Cluj.  "Acum, există doar o problemă: nu există acelaşi lot numeros ca anul trecut. Transmit şi pe această cale un mesaj. Nu cred că o să facem faţă pe atâtea fronturi. Şi eu vreau campionatul, dar nu e aşa uşor. Cu Chindia, nu am arătat aşa de bine. (...) Vreau un fundaş central, un mijlocaş creativ".

 

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Nana Boateng în acest moment, potrivit transfermarkt.com
  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Usman Sale în prezent, conform specialiştilor de la Transfermarkt

Afla mai multe despre: yacouba syllasylla a plecatcfr cluj 

viewscnt
Articole similare