Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare importantă de la FCSB! Fotbalistul lăudat de Gigi Becali se transferă în străinătate şi ratează Jocurile Olimpice. Anunţ oficial

Plecare importantă de la FCSB! Fotbalistul lăudat de Gigi Becali se transferă în străinătate şi ratează Jocurile Olimpice. Anunţ oficial
Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că mijlocşul Dragoş Nedelcu (24 de ani) a părăsit cantonamentul tricolorilor care pleacă la Jocurile Olimpice. Jucătorul de la FCSB se transferă la Fortuna Dusseldorf.

Dragoş Nedelcu ratează Jocurile Olimpice. Se transferă de la FCSB

În 2017, Gigi Becali se lăuda după ce l-a transferat pe Dragoş Nedelcu de la Viitorul Constanţa şi visa la milioane de euro de pe urma sa. La patru ani distanţă, jucătorul pleacă de la FCSB după o perioadă lungă în care a fost accidentat. 

Mijlocaşul se va transfera la Fortuna Dusseldorf, în liga secundă germană, iar noul club nu-i permite să joace la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Este o nouă lovitură pentru Mirel Rădoi, care a primit, deja, mai multe refuzuri din partea cluburilor. 

"Dragoş Nedelcu, jucătorul FCSB, va îmbrăca tricoul echipei germane Fortuna Dusseldorf iar acesta nu îi mai permite participarea la Jocurile Olimpice. În aceste condiţii, Dragoş a trebuit să părăsească astăzi cantonamentul de la Mogoşoaia şi se va alătura programului noii sale echipe.

Ne pare rău că pierdem un jucător, dar îi urăm mult succes lui Dragoş Nedelcu în noua provocare şi sperăm că prin evoluţiile sale la noul club va reveni la echipa naţională de seniori!

În aceste condiţii, lotul aflat la dispoziţia lui Mirel Rădoi pentru participarea la Jocurile Olimpice rămâne format din 21 de jucători", a anunţat FRF. 

Lotul României pentru Jocurile Olimpice

Portari: Marian Aioani (Farul Constanţa), Mihai Popa (Astra), Ştefan Târnovanu (FCSB);

Fundaşi: Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo Bucureşti), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Virgil Ghiţă (Farul Constanţa), Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanţa), Florin Ştefan;

Mijlocaşi: Andrei Ciobanu (Farul Constanţa), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), Dragoş Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franţa), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluţă (Brighton/Anglia), Eduard Florescu (FC Botoşani), Antonio Sefer (Rapid Bucureşti);

Atacanţi: George Ganea (Farul Constanţa), Andrei Sîntean (Hermannstadt).

Afla mai multe despre: dragos nedelcufcsbgigi becalidragos nedelcufortuna dusseldorf 

viewscnt
Articole similare