Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecarea care aruncă în aer vestiarul Universtităţii Cluj! Omul dorit de galerie a decis să-şi dea demisia, după un scandal intern

Plecarea care aruncă în aer vestiarul Universtităţii Cluj! Omul dorit de galerie a decis să-şi dea demisia, după un scandal intern

Liga 2

Comentarii

Mircea Cojocaru nu mai face parte din stafful Universităţii Cluj, din această săptămână. Omul care s-a alăturat proiectului care a început din Liga a 4-a, a decis să părăsească clubul care luptă pentru promovarea în Liga 1.

 Cojocaru s-a ocupat cu studierea adversarilor, a fost şi antrenor principal, iar ultima dată a avut rolul de sfătuitor pentru Bogdan Lobonţ, rămânând pe banca tehnică. S-a speculat pe site-ul suporterilor Universităţii faptul că acesta a plecat după o ceartă cu Ioan Ovidiu Sabău, dar managerul Universităţii neagă vehement aceste informaţii.

"Eu nu stric o relaţie de 12-13 ani cu Mircea Cojocaru pentru fotbal. El nu a plecat că s-a certat cu mine. Sunt nişte motive ale lui, a spus că vrea să ia o pauză şi a fost o decizie pe care a luat-o el. Este un moment greu, pe care trebuie să-l justificăm bine. În momentele grele se văd oamenii tari.

Probabil că cineva alimentează cu astfel de informaţii şi se doreşte să se transmită ideea asta, dar adevărul pur este cel pe care vi-l spun. Am trăit atâtea momente cu Mircea Cojocaru. Să ne certăm pentru fotbal? Chiar am insistat să se întoarcă şi să stea liniştit, câteva zile, ca să nu ia o decizie rapidă. Are motivele lui, pe care el trebuie să vi le spună, dacă doreşte", a lămurit situaţia Ioan Ovidiu Sabău, pentru ProSport.

 Cu şase etape înainte de finalul sezonului, "U" Cluj se află pe locul 3 în Liga 2, poziţie care asigură prezenţa la barajul pentru promovare. După 32 de etape, Universitatea are 66 de puncte, cu şapte mai puţin decât liderul Academica Clinceni, patru în spatele Chindiei Târgovişte şi se află la trei peste următoarea clasată, Sportul Snagov.

Afla mai multe despre: cojocaru 

viewscnt
Articole similare