Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecarea lui Edi Iordănescu de la Astra, aplaudată de foştii internaţionali români: "E un model de urmat"

Plecarea lui Edi Iordănescu de la Astra, aplaudată de foştii internaţionali români: "E un model de urmat"

Fotbal

Comentarii

Fără compromisuri! Acesta e noul trend promovat de foştii fotbalişti care îşi doresc să antreneze. Plecat de la Astra, Edward Iordănescu a devenit model peste noapte pentru antrenorii terorizaţi de patroni.

Foarte bine a făcut! Patronii din Liga I merită o lecţie, spune Rădoi. Ca şi Iordănescu, Rădoi a renunţat la banca roş-albaştrilor în 2015, după ce patronul s-a implicat prea mult la echipă.

"Mi se pare normală această atitudine şi de apreciat, chiar de salutat. Este un model în ceea ce o să urmeze în carierele noastre, iar noi, la anul, ne putem confrunta cu aceeaşi situaţie. În mod normal, numai aşa putem face ca patronii să îşi respecte obligaţiile, la fel cum noi ne îndeplinim obligaţiile pe care le avem" , a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Fost coleg cu Dică la Steaua, Goian are o propunere inedită pentru a termina cu tirania din Liga I.

"Cred că şi antrenorii ar trebui să aibă o instituţie care să-i apere, un fel de AFAN al antrenorilor, pentru că sunt prea mulţi antrenori care sunt supuşi unui stres continuu din partea patronilor" , a spus Dorin Goian pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: astraiordanescuedwardmirel radoidorin goian 

viewscnt
Articole similare