Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecarea lui Mulţescu o "deblochează" pe Dinamo? "Se produce un declic!". Bogdan Mara e sigur că Dinamo are puterea să redevină o echipă de temut

Plecarea lui Mulţescu o "deblochează" pe Dinamo? "Se produce un declic!". Bogdan Mara e sigur că Dinamo are puterea să redevină o echipă de temut

Dinamo București

Comentarii

Bogdan Mara, directorul sportiv al Astrei, a comentat demisia lui Gigi Mulţescu imediat după ce giurgiuvenii au învins "câinii" cu 1-0, în turul semifinalelor Cupei României.

Dinamo a pierdut cu 1-0 în faţa Astrei, în turul semifinalelor Cupei României, iar la finele partidei Gigi Mulţescu a anunţat că va demisiona. Din informaţiile Telekom Sport, Duşan Uhrin Jr. îi va lua locul lui Mulţescu, iar Bogdan Mara, oficialul Astrei, a reacţionat şi el la finalul meciului în legătură cu plecarea celui poreclit "Smurd".

Mara e sigur că plecarea lui Mulţescu va produce un declic în echipa lui Dinamo, dar speră ca acest să vină după meciul retur din semifinalele Cupei României. Fostul atacant e sigur că Dinamo nu va retrograda şi va reuşi să iasă cu capul sus din această situţie grea în care se află.

"Ştiţi cum e când e o schimbare de antrenor, se produce un declic, pozitiv sau negativ. Eu sper să nu fie de la meciul cu noi, să fie după el. Dinamo e o echipă pe care o am în suflet, la care ţin, am rămas cu sufletul acolo şi îmi doresc din suflet ca Dinamo să îşi revină şi să fie acel Dinamo pe care îl ştim toţi şi pentru care eu am jucat.

Dacă va retrograda Dinamo e o tragedie pentru fotbalul românesc, dar nu cred că va retrograda. Dinamo are mereu puterea să se ridice, chiar dacă e într-o situaţie dificilă", a spus Bogdan Mara, după meci.

Mulţescu şi-a anunţat demisia de la Dinamo! Uhrin va fi noul antrenor al "câinilor"

Astra Giurgiu a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FC Dinamo, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.  La finalul partidei, antrenorul Gheorghe Mulţescu a anunţat că demisionează de la conducerea tehnică a echipei Dinamo.

În vârstă de 69 de ani, Gheorghe Mulţescu a mai antrenat la Dinamo în mai multe rânduri, prima dată în 1990. În cariera sa, Mulţescu adună experienţe importante, atât în România, cât şi în afara ţării, în special în Turcia sau în zona Golfului.

”A fost un joc foarte tacticizat şi am primit un gol foarte uşor. Sunt şanse la finală, rezultatul poate fi întors. Nu ştiu, pentru jocul de vineri nu mă mai întrebaţi pe mine, pentru că eu o să-mi dau demisia. Nu am anunţat jucătorii, vă anunţ pe dumneavoastră. Nu mai pot de mâine să fiu acolo. Puteam să o fac de meciul trecut, dar nu aveam dreptul să provoc ceva, echipa avea nevoie de linişte înainte de acest meci. Am retractat atunci, pentru că era nevoie de linişte. Nu există nicio şansă să mă răzgândesc. E un cumul de factori, dar important este că mă opresc aici. Plec cu regretul că nu am făcut ce aşteptau suporterii noştri. Îmi pare rău şi îmi cer scuze”, a spus Mulţescu după meci.

Din informaţiile Telekom Sport, noul antrenor al lui Dinamo va fi Duşan Uhrin Jr., care a mai pregătit echipa din Ştefan cel Mare între august 2019 şi martie 2020. Din România, cehul le-a mai pregătit pe Poli Timişoara, CFR Cluj şi Gaz Metan.

Afla mai multe despre: bogdan maradinamodemisiemultescu 

viewscnt
Articole similare