Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecarea lui Simeone Inzaghi la Inter îi lasă un gust amar preşedintelui lui Lazio: ”Am fost dezamăgit. Bătusem palma”

Plecarea lui Simeone Inzaghi la Inter îi lasă un gust amar preşedintelui lui Lazio: ”Am fost dezamăgit. Bătusem palma”

Serie A

Comentarii

Lotito, preşedintele lui Lazio, a recunoscut că este dezamăgit de plecarea antrenorului Simeone Inzaghi, care are să semneze cu Inter după despărţirea de Conte.

Antonio Conte s-a despărţit de Inter din pricina problemelor financiare de la echipă, iar clubul s-a reorientat rapid şi i-a identificat înlocuitorul. Simeone Inzaghi are să semneze cu campioana Italiei, iar preşedintele lui Lazio, clubul pregătit de Inzaghi în ultimii cinci ani, şi-a recunoscut dezamăgirea faţă de aceasta.

Plecarea lui Simeone Inzaghi la Inter îi lasă un gust amar preşedintelui lui Lazio

Simeone Inzaghi le-a mulţumit romanilor pentru cei 22 de ani petrecuţi la club, ca jucător, antrenor al echipelor de juniori şi tehnician al primei formaţii, dar Lolito rămâne cu un gust amar după felul în care a decurs despărţirea. Acesta şi Inzaghi ajunseseră la un acord pentru prelungirea contractului, însă nu l-au semnat pe loc, iar tehnicianul, peste noapte, s-a răzgândit.

”Am semnat contractul şi se pare că el nu a mai făcut asta. Personal, am fost dezamăgit. Ar fi trebuit să aibă o întâlnire cu secretarul Calveri pentru a semna, dar nu a mai ajuns. M-a sunat, mi-a spus că s-a gândit şi a decis să plece. Ieri, am petrecut împreună şapte ore, am ajuns la o înţelegere şi am bătut palma.

Mi-a spus că nu mai are motivaţie, că nu îi mai poate încuraja pe jucători. Când cineva îţi spune asta, cum te-ai putea gândi să îl păstrezi? Dacă mi-ar fi spus asta ieri, nu aş mai fi pregătit contractul”, a declarat Lotito, pentru Gazzetta dello Sport.

Afla mai multe despre: inter milanosimeone inzaghilotitolazioantonio conte 

viewscnt
Articole similare