Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecări de ultimă oră de la FCSB. Becali dă afară alţi doi jucători şi îi trimite la o mare rivală din Liga I

Plecări de ultimă oră de la FCSB. Becali dă afară alţi doi jucători şi îi trimite la o mare rivală din Liga I

FCSB

Comentarii

După un nou sezon ratat, FCSB a început deja reconstrucţia echipei. Astfel, Raul Rusescu şi-a reziliat contractul cu vicecampioana României, iar atacantul va fi urmat de alte două nume importante din lotul echipei.

Veniţi în iarna acestui an, Adrian Stoian şi Florentin Matei l-au dezamăgit rapid pe Gigi Becali şi n-au mai primit nicio şansă din partea lui Mihai Teja în meciurile din play-off. Acum, cei doi mijlocaşi urmează să-şi rezilieze contractele cu FCSB, însă ar putea continua în Liga I şi în sezonul următor.

Stoian are un salariu de 20 de mii de euro pe lună, iar Matei câştigă la FCSB 15 mii de euro lunar. Conform gsp.ro, Universitatea Craiova este dispusă să le facă oferte asemănătoare celor doi mijlocaşi pentru a-i convinge să vină sub comanda lui Corneliu Papură în viitoarea stagiune.

"Matei si Stoian pleacă. Pe Stoian îl ia ori CFR, ori Craiova, cred. Matei nu cred că vrea să stea la Steaua (n.r FCSB) să se antreneze pe coclauri. Nu cred că el nu va semna în altă parte. A luat 50.000, a mai luat şi 15.000 pe lună. Nu-mi pare rău de banii pe care i-am dat" , declara Gigi Becali după ultimul meci din play-off.

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare