Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecări în masă de UTA Arad! Clubul s-a despărţit de şase jucători după promovarea în Liga 1: "Vom merge pe drumuri separate"

Plecări în masă de UTA Arad! Clubul s-a despărţit de şase jucători după promovarea în Liga 1: "Vom merge pe drumuri separate"

UTA

Comentarii

UTA Arad îşi pregăteşte lotul pentru Liga 1. Nou-promovata s-a despărţit de şase jucători, care nu vor juca pentru "Bătrâna Doamnă" în prima ligă.

Şase jucători au plecat de la UTA Arad

Clubul din Arad a anunţat că nu s-a înţeles în privinţa prelungirii contractelor cu mai mulţi fotbalişti. 

Cristian Puşcaş, Soufiane Jebari, Bogdan Stancu, Radu Crişan, Andrei Rus şi Alexandru Ciucur sunt jucătorii de care UTA Arad s-a despărţit, imediat după ce a promovat în Liga 1. 

"Vom merge pe drumuri separate, dar aportul lor la superba performanţă reuşită în această vară rămâne pentru totdeauna consemnat în povestea UTA-ei. Contractele lui Cristian Puşcaş, Soufiane Jebari, Bogdan Stancu, Radu Crişan, Andrei Rus şi Alexandru Ciucur cu UTA nu vor fi prelungite pentru sezonul 2020-2021.

Pentru toată perioada petrecută alături de noi şi - mai ales - pentru contribuţia la promovare, le mulţumim! Mult succes în paşii următori ai carierelor tuturor!", se precizează în comunicatul celor de la UTA.

UTA Arad a bifat şi la capitolul veniri. Ioan Hora şi Neluţ Roşu au semnat cu nou-promovata. În plus, în ultima perioadă s-a vorbit şi despre posibilitatea ca George Ţucudean să ajungă la echipa antrenată de Laszlo Balint.

Afla mai multe despre: uta aradjucatori uta arad 

viewscnt
Articole similare