Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecat de la Barcelona, a ales ţara adoptivă: "Cine nu ar vrea să joace alături de Modric şi Rakitic?"

Plecat de la Barcelona, a ales ţara adoptivă: "Cine nu ar vrea să joace alături de Modric şi Rakitic?"
Comentarii

A crescut la celebra academiei a lui FC Barcelona, La Masia, dar în 2014 a ales să plece din locul în care au crescut jucători ca Iniesta şi Messi pentru a juca în străinătate. Acum îşi doreşte să joace la naţională alături de Modric şi Rakitic.

Este povetea lui Dani Olmo, jucător în vârstă de 20 de ani, care este legitimat la Dinamo Zagreb. Şi-a făcut debutul profesionist în 2015, iar de atunci a reuşit 15 goluri şi 14 assist-uri în 68 de apariţii la campioana Croaţiei. Anul acesta a fost nominalizat la trofeul Golden Boy, destinat celui mai bun jucători sub 21 de ani din Europa. 

Ultima selecţie pentru Spania a fost la reprezentativa sub 18 ani, în 2016, şi treptat a abandonat ideea de a juca la naţionala mare a fostei campioane mondial. În schimb, acum face tot posibilul de a debuta pentru ţara care l-a adoptat. Mijlocaşul este foarte aproape de a primi cetăţenia croată. 

"Este o onoare că vicecampionii mondiali vor să joc pentru ei. Şi cine nu ar vrea să joace alături de Modric şi Rakitic?", a declarat Dani Olmo pentru spaniolii de la AS înainte de meciul dintre Spania şi Croaţia, de marţi, din Liga Naţiunilor. 

Afla mai multe despre: dani olmocroatiamodricrakiticspaniadinamo zagreb 

viewscnt
Articole similare