Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecat plin de regrete de la CFR, Vinicius ar putea reveni în România să îi sufle titlul campioanei: ”Sunt şanse foarte mari să mă întroc”

Plecat plin de regrete de la CFR, Vinicius ar putea reveni în România să îi sufle titlul campioanei: ”Sunt şanse foarte mari să mă întroc”

Fotbal intern

Comentarii

Vinicius a dezvăluit că este aproape de or evenire în România, însă nu la echipa cu care a făcut istorie în ultimii ani.

Vinicius a fost o parte de bază din defensiva CFR-ului în ultimii ani, dar brazilianului nu i s-a mai prelungit contractul la finalul actualului sezon. Ajuns la 36 de ani, campioana s-a despărţit de ”stânca” din defensiva sa după patru sezoane în care acesta a adus patru titluri în Gruia.

În vacanţă în Brazilia, VInicius a făcut câteva dezvăluiri despre despărţirea dintre el şi CFR, dar şi despre viitorul său. Fundaşul central a aruncat bomba, spunând că este aproape de o revenire în România, unde s-ar lupta la titlu împotriva CFR-ului. Modul în care campioana s-a despărţit campioana de el l-a dezamăgit şi mai mult pe brazilian, care susţine că ţinea foarte mult la club.

Plecat plin de regrete de la CFR, Vinicius ar putea reveni în România

”Cred că mai joc un an sau doi. Sunt acasă, în Brazilia, mă pregătesc aici şi aştept să văd ce spune impresarul meu. Am avut o ofertă, dar nu mi-a plăcut. Sunt oferte din România, din Portugalia… Aştept puţin cu familia şi apoi merg în cantonament.

(n.r. dacă oferta e de la FSCB) Nu ştiu nimic (n.r. râde). Am văzut că s-a vorbit în presa din România. Eu nu ştiu, nu vreau să spun mai multe. E mai bine. Sunt şanse foarte mari să mă întorc în România. Voi vedea ce ofertă e bună pentru mine.

De patru ani am câştigat tot cu CFR, am luat şase cupe (n.r. trofee), de două ori în grupele Europa League… Ce puteam să fac dacă a CFR a zis…mulţumim Vinicius? A vorbit ceva preşedintele. A fost totul bine…Vinicius vom prelungi…dar apoi a venit şi a spus că nu mai vrem să continuăm.

De acord. Aşa e viaţa de fotbalist. A fost frumos, mi-am dat viaţa pentru CFR. Am făcut multe şi mulţi mi-au spus că am fost legendă acolo. Tot timpul am intrat să câştig meciuri. Aşa e Vinicius. Nu îi place să piardă. Vreau mereu să câştig.

Am fost cel mai bun fundaş din România în ultimii 10 ani. Aşa cred şi aşa mi s-a spus. CFR a fost foarte importană în cariera mea. A rămas în inima mea, dar mergem mai departe. (n.r. dacă se va lupta împotriva CFR-ului la titlu) Este aproape de a se întâmpla. Să vedem. ”, a declarat Vinicius, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: viniciustransfer viniciuscfr clujfcsbvinicius fcsb 

viewscnt
Articole similare