Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleşca a clarificat situaţia lui Fofana: "Nu a fost un scandal între el şi colegi". Cum a ajuns jucătorul dorit de FCSB să fie exclus din lot de Edi Iordănescu

Pleşca a clarificat situaţia lui Fofana: "Nu a fost un scandal între el şi colegi". Cum a ajuns jucătorul dorit de FCSB să fie exclus din lot de Edi Iordănescu

Superliga

Comentarii

Portarul echipei Gaz Metan Mediaş, Răzvan Pleşca, a clarificat situaţia mijlocaşului Boubacar Fofana, despre care s-a spus că a fost exclus din lot de Edi Iordănescu în urma unui scandal între el şi colegi.

Suspendat la meciul cu Dinamo, Edi Iordănescu a preferat să rămână la hotel.

"A făcut şedinţa la hotel înainte de meci, nu a fost la stadion, doar puţin prin telefon, pe speaker, ne-a încurajat înainte de meci. După meci nu a zis nimic.

Da, sunt jucători de la noi care probabil au oferte sau sunt echipe bune care se interesează de ei, dar dacă vom continua în ritmul acesta, nu cred că vor mai avea oferte în scurt timp.

Nu a fost un scandal între el şi colegi. Cred că după meciul de la CFR, Mister l-a chemat (n.r. - pe Fofana) la o discuţie individuală şi după aceea nu a mai fost în lot", 

Dinamo - Gaz Metan Mediaş 2-0. "Vom fi din nou în play-off"

Formaţia Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I.

Golurile au fost marcate de Mrzljak ’21 şi Sorescu ’73. În minutul 43, un gol al dinamoviştilor a fost anulat pentru ofsaid.

"Dinamo a făcut un meci foarte bun astăzi, trebuie să fim sinceri. Proporţiile scorului puteau şi trebuiau să fie mai mari. Ne-am prezentat jalnic astăzi din nou. Dinamo a arătat ca o echipă care îşi doreşte să ajungă în play-off. Noi nu am arătat deloc aşa şi nu arătăm bine deloc de la o vreme încoace şi dacă vom continua cu atitudinea aceasta vom rămâne şi anul acesta în afara play-off-ului. Vom fi din nou în play-out. Poate că a fost cea mai slabă evoluţie a noastră din acest an, dar în ultima vreme evoluţiile noastre au fost slabe. refer să fiu diplomat şi să spun că vom încerca să redresăm situaţia. Sper să mă înţelegeţi, nu vreau să spun ce am pe suflet", a declarat Răzvan Pleşca.

Afla mai multe despre: plesca 

viewscnt
Articole similare