Experiențe împreună.
You are here:

Pleşca, moment de maximă sinceritate, după o fază controversată: ”Mingea a intrat în poartă! Ăsta este adevărul”

Pleşca, moment de maximă sinceritate, după o fază controversată: ”Mingea a intrat în poartă! Ăsta este adevărul”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş şi Sepsi au terminat la egalitate, scor 1-1, iar, la final, portarul Pleşca a recunoscut că arbitrii au greşit în favoarea Gazului.

În minutul 55, Vaşvari a şutat din lovitură liberă, surprinzător, la colţul scurt, iar Pleşca a respins balonul. Sepsi a cerut gol, dar arbitrii au lăsat jocul să continue. Reluările au arătat că mingea a depăşit linia porţii.

La final, Pleşca a fost sincer şi a recunoscut că oaspeţii au avut un gol perfect valabil.

Din păcate, din nou am condus pe teren propriu, nu am reuşit să câştigăm, am avut şansa din nou să închidem jocul, sau cel puţin să facem 2-0. Am făcut o repriză a doua mai slabă, le-am permis celor de la Sepsi să aibă multe ocazii şi să ne egaleze meritat.

În opinia mea, a fost gol! A fost greşeala mea, a executat surprinzător, pe colţul scurt. Cred că mingea a intrat în poartă. Acesta e adevărul. Bine, faza a fost la 1-0, ei oricum au egalat, deci nu putem spune că a influenţat rezultatul final”, a spus Pleşca.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe