Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ploaia a dat peste cap programul la Shenzen! Când vor juca Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu

Ploaia a dat peste cap programul la Shenzen! Când vor juca Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu

Tenis

Comentarii

Meciurile pe care Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu ar fi trebuit să le dispute, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Shenzhen au fost amânate pentru vineri din cauza ploii.

Sorana Cîrstea a intrat pe teren după aproape patru ore de la ora programată, însă meciul cu Alison Riske a fost întrerupt de două ori. În cele din urmă partida a fost amânată pentru vineri, fiind întreruptă la scorul de 2-0 pentru Cîrstea în primul set.
 
Tot pentru vineri a fost amânată şi partida Monicăi Niculescu cu sportiva chineză Yafan Wang, care era programată să înceapă în jurul orei 13:00, ora României.
 
Soran Cîrstea se află în sferturile de finală ale unui turneu WTA pentru prima oară după mai bine de jumătate de an. Ultima prezenţă a fost în sferturi la Bucharest Open, în luna iulie a anului trecut. Dacă se va califica în semifinale la Shenzen, pentru Sorana va fi prima prezenţă în această fază a unei competiţii, după aproape doi ani de zile. Ultima dată s-a întâmplat în mai 2017, la Nurnberg.
 
Monica Niculescu nu a mai jucat în sferturile unui turneu WTA din luna ianuarie a anului trecut, de la turneul de la Taipei. Altfel, a mai jucat de două ori sferturi la turnee ITF, la Poitiers (Franţa) şi la Khimki (Rusia). În ambele cazuri a ajuns până în semifinale.
 
Pentru accederea în sferturi la Shenzen, Niculescu şi Cîrstea au asiguraţi câte 13.121 de dolari şi 60 de puncte WTA. Deţinătoarea titlului la Shenzhen este Simona Halep, care nu participă la turneul din acest an.

 

Afla mai multe despre: sorana cirsteamonica niculescuwtashenzensferturiamanat 

viewscnt
Articole similare