Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Poate că jucătorilor mei le este frică de rezultat!” Duşan Uhrin a lămurit după meciul de la Giurgiu situaţia lui Puljic

”Poate că jucătorilor mei le este frică de rezultat!” Duşan Uhrin a lămurit după meciul de la Giurgiu situaţia lui Puljic

Dinamo București

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu ’49, ’66 şi Crepulja ’80. Pentru Dinamo au înscris Popescu ’18 şi Moldoveanu ’74.

În minutul 90+1, Constantin Budescu a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. În momentul în care a ieşit de pe teren, Budescu i-a dat banderola de căpitan lui Gabriel Tamaş.

Duşan Uhrin Jr a vorbit la finalul partidei despre lipsurile echipei sale, lipsuri care au dus la eşecul de la Giurgiu: ”Le-am oferit prea multe spaţii, şi din nimic, le-am făcut cadouri. Poate că jucătorilor mei le e frică de rezultat, nu ştiu. Ne panicăm prea uşor, vorbim ceva în vestiar, dar când ieşim pe teren, facem lucrurile diferit” a mărturisit Uhrin.

Cehul a fost învins pentru a doua oară de când a preluat-o pe Dinamo, iar decisiv în acest duel a fost Constantin Budescu, fotbalist revenit în această vară în Liga 1: ”Budescu este un fotbalist, dar era mai bine dacă nu juca în acest meci :) ” a glumit şi Uhrin, după meci.

Despre Puljic, transferul de ultimă oră al ”câinilor”, antrenorul lui Dinamo a explicat: ”Ante Puljic se antrenează de două săptămâni cu noi. El nu e accidentat, dar nu este pregătit în acest moment”

Afla mai multe despre: duşan uhrinpuljic 

viewscnt
Articole similare