Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poate fi oprit Cristiano Ronaldo? Cifrele portughezului înaintea partidei cu Bayern

Poate fi oprit Cristiano Ronaldo? Cifrele portughezului înaintea partidei cu Bayern
Comentarii

Toţi ochii vor fi aţintiţi diseară pe Cristiano Ronaldo. Superstarul madrilenilor este o adevărată maşinărie de goluri în acest an, iar pentru bavarezi e un adevărat coşmar.

Portughezul a marcat 26 de goluri în 2018, iar întâlnirea cu cei de la Bayern nu poate decât să îl bucure. Le-a înscris nouă goluri bavarezilor în şase meciuri.

Cele mai recente, anul trecut pe vremea aceasta, tot în semifinale, atunci când în două manşe Ronaldo l-a învins de cinci ori pe Neuer.

În acest sezon de UCL, Cristiano a jucat în toate cele zece meciuri ale echipei sale, a marcat în fiecare şi, surprinzător sau nu, este lider şi la capitolul efort. Portughezul a alergat peste 92 de kilometri, mai mult decât oricare alt coleg al său.

”Este un atacant de clasa mondială, de unul singur capabil să decidă un joc, foarte greu de ţinut. Am mai jucat împotriva lui atunci când am întâlnit naţionala Portugaliei, însă au fost meciuri diferite decât cele pe care le făcea în tricoul Realului”, a spus Jerome Boateng - Bayern Munchen.

Partida Bayern - Real Madrid, din semifinalele Ligii Campionilor, va putea fi urmărită LIVE la Telekom Sport 1, astăzi, de la ora 21:45, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: champions leaguecristiano ronaldobayern - real madrid,  

viewscnt
Articole similare