Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Poate lăsa tricoul cu numărul 10 acolo şi nimeni nu îl va mai atinge niciodată!” Ce sfat i-a dat Ronaldinho lui Lionel Messi în legătură cu viitorul său

”Poate lăsa tricoul cu numărul 10 acolo şi nimeni nu îl va mai atinge niciodată!” Ce sfat i-a dat Ronaldinho lui Lionel Messi în legătură cu viitorul său

FC Barcelona

Comentarii

Starul argentinian, Lionel Messi, a rămas liber de contract după ce înţelegerea sa cu Barcelona a expirat. Toată lumea se aşteaptă ca el să rămână în continuare la Barcelona, dar anunţul oficial nu a fost încă făcut.

Ronaldinho, a vorbit despre situaţia actuală a lui Messi. Brazilianul este convins că decarul Barcelonei va continua pe Camp Nou, deoarece el este o parte importantă din istoria grupării blaugrana. 

De asemenea, Ronaldinho susţine că în momentul când Messi va pune ghetele în cui, cei de la Barcelona vor trebui să retragă tricoul cu numărul 10. 

El poate lăsa tricoul cu numărul 10 acolo şi nimeni nu îl va mai atinge niciodată”

”Messi trebuie să rămână la Barcelona. El reprezintă istoria Barcelonei. Când Messi se va retrage, ceea ce sper că se va întâmpla peste mult timp, el poate lăsa tricoul cu numărul 10 acolo şi nimeni nu îl va mai atinge niciodată”, a declarat Ronaldinho pentru Tutto Mercato Web, citat de Mundo Deportivo.

Messi, legenda clubului catalan

Messi s-a aflat sub contract cu Barca de 7.478 de zile, de la semnarea primului său acord cu gruparea de pe Camp Nou, în data 8 ianuarie 2001, pe un şerveţel de hârtie. El şi-a făcut debutul oficial în prima echipă a catalanilor în 2004, iar de atunci a disputat 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile.

Lionel Messi, câştigător a 6 Balone de Aur, care a împlinit recent 34 de ani, a câştigat recen Copa America cu Argentina şi a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului. 

Afla mai multe despre: barcelona-messi-ronaldinho 

viewscnt
Articole similare