Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Poate meritam să joc mai mult!" Reproşuri pentru Gigi Becali de la propriul jucător

"Poate meritam să joc mai mult!" Reproşuri pentru Gigi Becali de la propriul jucător

Superliga

Comentarii

Ovidiu Horşia (20 de ani) nu a primit votul de încredere din partea lui Gigi Becali şi a fost dat în împrumut la Gaz Metan Mediaş.

"Poate meritam să joc mai mult!" Reproşuri pentru Gigi Becali de la propriul jucător

Horşia a jucat doar 44 de minute în tricoul lui FCSB. Fotbalistul, însă nu l-a convins pe patronul echipei şi nu a rămas la roş-albaştrii.

Horşia îi reproşează lui Gigi Becali că nu i-a oferit mai multe şanse. Mijlocaşul dreapta şi-a manifestat public nemulţumirea.

„Poate meritam şi eu o şansă în campionat, să joc mai mult, dar aşa s-a decis atunci şi asta a fost. Ar fi şi asta o opţiune (n.r. să se întoarcă la FCSB), dar acum nu depinde doar de mine. Nu aş vrea să mă duc înapoi şi să nu joc. Am 20 de ani şi e important să am cât mai multe meciuri în picioare. Sunt ceva discuţii, dar e posibil ca împrumutul la Mediaş să continue pentru un an. Aştept răspuns de la Bucureşti. Impresarul meu a discutat cu Mihai Stoica şi cu şefii de acolo.

„Gigi Becali nu mi-a reproşat niciodată nimic”

Am vorbit de mai multe ori (n.r. cu Gigi Becali), când venea prin baza de pregătire de la Berceni. M-am înţeles foarte bine, chiar dacă nu am discutat prea mult. A fost OK. Mai venea la câte un antrenament şi ne vorbea la tot grupul înainte sau după. Nu mi-a reproşat niciodată nimic. Să vedem ce o să fie.

Poate o să mi se ofere şansa să merg în pregătire cu FCSB şi să demonstrez în cantonament că merit să rămân. Pe 10 e reunirea. Rămâne de văzut ce se va întâmpla", a declarat Ovidiu Horşia, pentru Fanatik.

  • 300.000 de euro este cota fotbalistului conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliovidiu horsia 

viewscnt
Articole similare