Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Poate românii nu realizează asta!" Dezvăluirea lui Mats Wilander despre Simona Halep. Ce se întâmplă la turneele unde joacă constănţeanca

"Poate românii nu realizează asta!" Dezvăluirea lui Mats Wilander despre Simona Halep. Ce se întâmplă la turneele unde joacă constănţeanca

Tenis

Comentarii

Aflat în România pentru a promova turneul de la Roland Garros, celebrul Mats Wilander (fost lider mondial în 1998) a vorbit despre modul în care e percepută Simona Halep în circuitul WTA.

"Poate doar Federer mai e la acest nivel!"

Wilander spune că nivelul de notorietate atins de Halep e unul impresionant şi că nu poate exista o comparaţie în acest moment între constănţeancă şi Ilie Năstase din acest punct de vedere.

"În zilele noastre, Simona Halep este cu siguranţă (n.r. mai cunoscută decât Ilie Năstase). Nu ştiu dacă românii nu realizează sau nu, dar atunci când ea joacă la diferite turnee din lume, nu există altă jucătoare care să aibă parte de susţinerea de care arte ea parte. Poate doar Roger Federer mai are parte de o astfel de susţinere, dar ceilalţi nu. Această susţinere incredibil de mare o face pe Simona vedetă de talie mondială", a declarat Wilander pentru Telekom Sport.

Wilander a vorbit şi despre conflictul deschis dintre Ion Ţiriac şi fotbalistul Gerard Pique, care reprezintă o firmă ce a adus modificări în sistemul de desfăşurare al Cupei Davis începând cu acest an.



"Cred că cei de la Cupa Davis şi cei de la Federaţia Internaţională de Tenis caută un format care să funcţioneze mai bine. Nu cred că formatul din acest an este unul bun. Poate că este bun din punct de vedere financiar, sau pentru oraşul gazdă", a mai spus fostul lider mondial.


 

Afla mai multe despre: fani simona halepmats wilander 

viewscnt
Articole similare