Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Poate voia să-l scoată din joc”. Critici dure la adresa lui Filip după ce l-a accidentat pe Măţan | VIDEO

„Poate voia să-l scoată din joc”. Critici dure la adresa lui Filip după ce l-a accidentat pe Măţan | VIDEO

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari s-a transformat complet sub comanda lui Mihai Teja. Dacă la finalul sezonului regulat erau pe ultimul loc, acum nimeni şi nimic nu pare să mai stea în calea ilfovenilor. În urma succesului din Ştefan cel Mare, Voluntari a ajuns pe locul 2 în play-out. Antrenorul are însă şi o nemulţumire.

Mihai Teja e pe val la Voluntari. Antrenorul în vârstă de 41 de ani are un bilanţ de opt victorii, două remize şi o înfrângere pe banca ilfovenilor. În urma succesului cu Dinamo, FC Voluntari e pe locul 2 în play-out, la şapte puncte în spatele Viitorului şi la şase lungimi de Hermannstadt, echipă aflată pe loc de baraj. 

„(Le veţi da masa promisă băieţilor?)
Fără niciun fel de problemă. Sunt bucuros pentru cele trei puncte, băieţii merită, îi felicit. Au jucat la o temperatură ridicată, aproape imposibil, dar până la urmă au făcut-o foarte bine. Suntem bucuroşi pentru puncte, mai urcăm un pic în clasament. Mai avem meciuri şi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. 

Nu am nicio baghetă magică. Băieţii au calitate, au caracter, e mai uşor şi pentru antrenor să lucreze cu jucători de calitate”, a declarat Mihai Teja la finalul meciului Dinamo - FC Voluntari, scor 0-1. 

Teja l-a pierdut însă pe Măţan, schimbat în minutul 33 după ce a fost accidentat de Ioan Filip.

„Sper să fie bine Alex(n.r. Măţan), pentru că e un jucător important pentru noi. Cred că a fost o intrare foarte agresivă din partea lui Filip, nu înţeleg de ce la mijlocul terenului, poate voia să îl scoată din joc, dar nu cred că e normal”, a completat tehnicianul ilfovenilor.

Afla mai multe despre: voluntariteja 

viewscnt
Articole similare