Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pochettino a ajuns la Paris pentru a semna cu PSG. Când va conduce primul antrenament cu starurile echipei şi când va debuta în Ligue 1

Pochettino a ajuns la Paris pentru a semna cu PSG. Când va conduce primul antrenament cu starurile echipei şi când va debuta în Ligue 1

PSG

Comentarii

Mauricio Pochettino va semna sâmbătă un contract cu Paris Saint-Germain, unde îl va înlocui pe germanul Thomas Tuchel, informează cotidianul sportiv L'Equipe.

Pochettino, fost jucător al lui PSG între 2001 şi 2003, a sosit vineri după-amiază la Paris, după ce a petrecut Revelionul alături de familia sa, la Londra, unde locuieşte în continuare de la despărţirea sa de Tottenham Hotspur, care l-a demis în noiembrie 2019, la doar câteva luni după ce a dus echipa până în finala Ligii Campionilor, pierdută în faţa lui Liverpool.

În vârstă de 48 ani, antrenorul argentinian a venit însoţit de secunzii săi Jesus Perez şi Miguel D'Agostino, precum şi de fiul său Sebastiano, care urmează să ocupe o funcţie în viitorul staff parizian.

Noul antrenor al lui Paris Saint-Germain urmează să îşi întâlnească viitorii jucători, duminică, la centrul de pregătire de la Camp des Loges, unde Mbappe şi colegii săi se vor prezenta pentru reluarea antrenamentelor după sărbătorile de iarnă.

Următorul meci al lui PSG este miercuri, în deplasare cu AS Saint-Etienne, în campionatul Franţei.

Afla mai multe despre: pochettino 

viewscnt
Articole similare