Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pochettino este cel mai bine plătit antrenor din istoria lui PSG! Ce sumă colosală intră lunar în contul antrenorului

Pochettino este cel mai bine plătit antrenor din istoria lui PSG! Ce sumă colosală intră lunar în contul antrenorului
Comentarii

Mauricio Pochettino (48 de ani) a devenit noul antrenor a lui PSG şi, în acelaşi timp, şi cel mai bine plătit tehnician din istoria echipei franceze.

Potrivit publicaţiei franceze L'Equipe, Pochettino primeşte 525.000 de euro lunar plus bonusuri. Antrenorul a semnat un contract valabil până în 2022, cu condiţia ca în fiecare an salariul său să crească. Anul viitor, el va încasa cu 100.000 de euro net mai mult decât acum, iar în sezonul 2022/23 Pochettino va căştiga 670.000 de euro pe lună, adică aproximativ 8 milioane pe an. 

Doar Neymar (3,06 milioane de euro), Mbappe (1,91 milioane de euro), Marquinhos (1,2 milioane de euro), Verratti (1,2 milioane de euro), Di Maria (1,1 milioane de euro) si Keylor Navas (1 milion de euro) au salarii mai mari decât Pochettino. 

Presa franceză scrie, de asemenea, că antrenorul a început deja organizarea echipei şi şi-a trecut pe lista de achiziţie numele jucătorul de la Tottenham Hotspus, Delle Ali. Antrenorul argentinian şi Delle Ali au lucrat patru ani la Tottenham, iar acum Pochettino are nevoie să-şi aducă un fotbalist care poate aduce creativitate în echipa sa. 

Paris Saint-Germain a câştigat Supercupa Franţei, învingând miercuri seara cu scorul de 2-1, echipa Olympique Marseille, la Lens. Este al 8-lea trofeu consecutiv câştigat de gruparea pariziană.

Mauricio Pochettino, cel mai bine plătit tehnician din istoria lui PSG, a jucat pentru formaţia în cauză în perioada 2001-2003. La echipa franceză, el îi succede ca antrenor lui Thomas Tuchel. 

PSG este pe locul 2 în Ligue 1, cu 39 de puncte. Liderul clasamentului este Lyon, cu 40 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: mauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare