Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pochettino face curăţenie. Argentinianul, dispus să renunţe la şapte jucători! Nume grele se află pe lista de transferuri de la PSG

Pochettino face curăţenie. Argentinianul, dispus să renunţe la şapte jucători! Nume grele se află pe lista de transferuri de la PSG

PSG

Comentarii

Eliminarea din UEFA Champions League şi faptul că echipa ar putea rata titlul în Ligue 1, produce o adevărată revoluţie la PSG.

PSG i-a prelungit contractul lui Neymar, dar este gata să renunţe la şapte jucători din actualul lot. Mauricio Pochettino a fost eliminat de Guardiola în semifinalele UEFA Champions League şi poate rata titlul în Ligue 1. Rezultate care ar putea produce o adevărată revoluţie în lotul parizienilor, scrie presa din Franţa.

Viitorul lui Mbappe este încă nesigur, dar PSG are ca prioritate prelungirea contractului starului său.

Potrivit presei din Franţa, Pochettino vrea să se despartă în schimb de şapte jucători din lotul actual. Este vorba despre Mauro Icardi, Pablo Sarabia, Julian Draxler, Alessandro Florenzi, Rafinha Alcantara, Thilo Kehrer şi Mitchel Bakker. Argentinianul vrea să-i vândă pe aceştia pentru a echilibra balanţa financiară a clubului, dar şi pentru că nu este mulţumit de randamentul lor.

Rămâne de văzut ce va dori să transfere Pochettino, care se spune că este pregătit şi în cazul în care îl pierde pe Mbappe. Mo Salah este jucătorul pe care Poch l-a cerut dacă PSG decide să-l vândă pe Kylian Mbappe la finalul sezonului în curs.

Afla mai multe despre: paris saint germainpochettinoicardiflorenzi,  

viewscnt
Articole similare