Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pochettino, gata să îl reinventeze pe Messi! ”Poate juca număr 7, 8, 9, 10... poate juca oriunde!”

Pochettino, gata să îl reinventeze pe Messi! ”Poate juca număr 7, 8, 9, 10... poate juca oriunde!”

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi nu a reuşit încă să marcheze primul gol pentru PSG în campionatul Franţei.

Fotbalistul care s-a transferat vara trecută în Franţa, liber de contract, a marcat 3 goluri pentru PSG în acest sezon, dar toate reuşitele au fost în grupele Champions League. Argentinianul a jucat 4 partide în Ligue 1 pentru parizieni, dar nu a reuşit să înscrie vreun gol. 

Argentinianul s-a antrenat separat joi, din cauza unei accidentări uşoare, iar prezenţa lui în primul 11 pentru meciul cu Lille, de vineri, este nesigură. Mbappe este accidentat, iar argentinianul, dacă va juca, ar putea să evolueze pe postul de atacant central. Până în acest moment, el a fost folosit mai mult în banda dreaptă. 

”Messi s-a antrenat foarte bine după meciul cu Marseille. Astăzi, a acuzat un disconfort la nivelul muşchilor. Ca măsură de precauţie am decis să se antreneze separat astăzi. Vom vedea mâine dacă va putea juca.

Kylian este un jucător foarte important pentru noi. Fiind absent, există mai multe variante. Messi poate juca în faţă, dar avem alternative. Vom vedea care va fi decizia. Aşa cum spunea Pep Guardiola, Messi poate juca număr 7, 8, 9, 10... poate juca oriunde. E cel mai bun jucător din lume. Se poziţionează acolo unde jocul cere acest lucru şi acolo unde echipa are nevoie de el”, a spus Pochettino, la conferinţa de presă.  

Afla mai multe despre: lionel messi-psg- pochettino 

viewscnt
Articole similare