Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pochettino, încrezător după victoria cu Inter! ”Putem câştiga cu Barcelona” Ce l-a nemulţumit totuşi pe tehnician

Pochettino, încrezător după victoria cu Inter! ”Putem câştiga cu Barcelona” Ce l-a nemulţumit totuşi pe tehnician
Comentarii

Mauricio Pochettino (46 de ani) este încrezător că echipa sa se poate califica în fazele eliminatorii ale Uefa Champions League. Tottenham a trecut la limită de Inter Milano, scor 1-0, şi păstrat suspansul până la ultimul meci din grupă.

Tottenham şi-a luat revanşa în faţa lui Inter după meciul tur pierdut pe San Siro, scor 2-1. Golul din minutul 80 al lui Christian Eriksen i-a pus pe londonezi în ipostaza de a merge în ultima etapă la Barcelona cu gândul la victorie. Cele trei puncte le vor asigura calificarea, indiferent de rezultatul meciului dintre Inter şi PSV Eindhoven.

”În acest moment depindem numai de noi. Dacă o să câştigăm la Barcelona, ne vom califica mai departe. Desigur, va fi foarte dificil. Noi trebuie să rămânem modeşti şi să încercăm să ne îmbunătăţim jocul. Totul este posibil în fotbal. Îi respectăm foarte mult pe cei de la Barcelona. Sunt una dintre cele mai puternice echipe din Europa, cu jucători incredibili. O să fie dificil pentru noi, dar trebuie să credem că putem câştiga cu Barcelona”, a spus Pochettino la conferinţa de presă.

2014 este anul în care Pochettino a preluat-o pe Tottenham

Antrenorul lui Tottenham este nemulţumit de numărul mare de jocuri pe care echipele trebuie să le dispute într-o perioadă foarte scurtă de timp şi consideră că ar trebui să apară câteva schimbări în regulament.

”Ceea ce nu îmi place la fotbal sunt regulile. Poate ar trebui să jucăm mai mult precum la baschet, jucătorii să se schimbe de mai multe ori. Nu putem juca cu 13 jucători. Dacă priviţi programarea meciurilor, o să vedeţi că va trebui să jucăm 12 jocuri în 40 de zile. Nu sunt jucători care să poată evolua în toate cele 12”, a declarat tehnicianul londonezilor.

articol scris de Cristian Pintea

Afla mai multe despre: mauricio pochettinointer milanobarcelonasan sirouefa champions leaguegrupăpsv eindhovenchristian eriksenantrenortehnicianbaschetschimbări 

viewscnt
Articole similare