Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pochettino s-a enervat după meciul pierdut incredibil la Milano: "Asta e lipsă de respect!" Întrebarea care l-a făcut să explodeze

Pochettino s-a enervat după meciul pierdut incredibil la Milano: "Asta e lipsă de respect!" Întrebarea care l-a făcut să explodeze
Comentarii

Tottenham a pierdut meciul cu Inter Milano, scor 1-2, după ce a condus până în minutul 86, iar finalul partidei l-a găsit extrem de nervos pe tehnicianul Mauricio Pochettino.

Argentinianul a fost enervat de o întrebare pusă la conferinţa de presă, în legătură cu decizia sa de a nu se baza pe doi titulari obişnuiţi în meciul de la Milano: Toby Alderweireld şi Kieran Trippier.

"Sunt ţinte la îndemână! E atât de uşor să vorbim despre jucătorii care nu sunt aici. La fel cum e cazul pentru Hugo Lloris, Dele Alli sau Moussa Sissoko care sunt accidentaţi. Trebuie să vorbim despre fotbal. Sunt dezamăgit de această întrebare.

E lipsă de respect faţă de jucătorii care astăzi şi-au arătat calitatea. De ce nu-i respectaţi!? Puteţi să mă acuzaţi pe mine şi să-mi spuneţi că selecţia mea a fost mizerabilă. Dar nu-i acuzaţi pe cei care au jucat.



Avem 25 de jucători şi poţi folosi doar 11. E dificil să fii jucător. Pentru mine e mai uşor pe bară.

A fost cel mai bun meci al nostru din acest sezon. Sunt fericit cu performanţa, dar nu şi cu rezultatul!
", a declarat Pochettino după Inter - Tottenham 2-1.

 

Afla mai multe despre: tottenhaminterpochettino 

viewscnt
Articole similare