Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poenaru nu e mulţumit: ”Nu avem voie să luăm acel gol!” I-a răspuns lui Neagoe: ”Am vrut să câştigăm acest meci!”

Poenaru nu e mulţumit: ”Nu avem voie să luăm acel gol!” I-a răspuns lui Neagoe: ”Am vrut să câştigăm acest meci!”

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii 1.


Adrian Popa a marcat pentru gazde în minutul 43, în timp ce oaspeţii au egalat cu 20 de minute înainte de final prin Sulejman Krpic.

”Dacă ei ne conduceau şi egalam, poate eram mulţumit, dar aşa în contextul în care am condus noi e clar că nu sunt mulţumit. Nu avem voie să luăm acest gol, o greşeală foarte mare” a explicat antrenorul Ilie Poenaru, la finalul jocului.

”Dacă luam toate cele trei puncte, clar îi scoteam total din această luptă, dar acum încă se joacă şi pentru noi. Este o presiune mare în acest moment, o presiune care se vede, a locului în clasament. Avem jucători care poate nu gestionează această presiune şi aici trebuie să lucrăm puţin” a mai completat acesta.

El i-a răspuns şi omologului său, Eugen Neagoe, cel care a criticat maniera de joc a Academicii: ”Nu ştiu care dese întreruperi, pentru că noi am vrut să câştigăm meciul şi nu am tras de timp, pentru că noi nu ne mulţumeam cu acest rezultat” Academica Clinceni a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii 1.

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare