Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pogba, acuzat de plecarea lui Mourinho de la Manchester United: ”Şi-au dat acum seama că problema nu eram noi!”

Pogba, acuzat de plecarea lui Mourinho de la Manchester United: ”Şi-au dat acum seama că problema nu eram noi!”
Comentarii

Ricardo Formosinho, fostul secund al lui Mourinho în perioada Manchester United, a oferit pentru Record, câteva detalii mai puţin cunoscute din acea perioadă.

Potrivit fostului secund al lui Jose Mourinho de la Manchester United, francezul Paul Pogba a fost unul dintre responsabilii pentru demiterea lusitanului: ”Nu vreau să dau nume, dar am avut multe probleme cu o parte a jucătorilor. Unii dintre ei au plecat în vacanţe ca oameni normali şi s-au întors campioni ai lumii. A fost o situaţie tensionată. În ultimul an am pierdut un om important. Liderul vestiarului aş spune: Zlatan Ibrahimovic. A fost de neînlocuit în interiorul echipei. Realmente, i-am simţit lipsa” a explicat Formoshino.

În interviul acordat Record, antrenorul a mai adăugat: ”După plecarea noastră, jucătorii au înţeles că era nevoie de un aer proaspăt şi lucrurile au mers cumva din inerţie. Au vrut să-i facă pe plac noului antrenor. Între timp şi ei şi fanii şi-au dat seama că problema nu era la noi, la antrenori. Iată că în continuare, această echipă nu câştigă şi nu se luptă pentru trofee” a mai declarat Ricardo Formosinho.

Cu Jose Mourinho pe bancă, Manchester United a câştigat totuşi trei trofee, printre care şi unul european.

Afla mai multe despre: pogbamourinho 

viewscnt
Articole similare