Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pogba îşi forţează plecarea de la Manchester United. Presa din Anglia l-a dat de gol. De ce a refuzat să facă deplasarea la Cardiff

Pogba îşi forţează plecarea de la Manchester United. Presa din Anglia l-a dat de gol. De ce a refuzat să facă deplasarea la Cardiff
Comentarii

Paul Pogba i-a luat prinde surprindere pe jucătorii şi pe oficialii lui Manchester United vineri seara. Mijlocaşul francez nu s-a prezentat la aeroport, unde lotul "diavolilor" s-a reunit pentru a face deplasarea la Cardiff pentru partida amicală cu AC Milan.

Oficial, conducerea clubului din Manchester a motivat absenţa lui Pogba prin faptul că jucătorului francez i s-a agravat o accidentare la spate, pe care a suferit-o la începutul acestei săptămâni, la un antrenament.

Însă Daily Mail scrie că francezul pur şi simplu nu a vrut să meargă la Cardiff, pentru a-şi forţa plecarea de la United.

Pogba este dorit de Real Madrid, dar gruparea spaniolă nu a făcut încă o ofertă oficială pentru el.

Agentul jucătorului, Mino Raiola, a pus şi el presiune pe conducerea clubului englez, susţinând că Pogba doreşte să plece de pe Old Trafford. Însă conducerea lui Manchester United şi-a arătat, cel puţin până în prezent, fermitatea de a nu-l lăsa pe jucătorul de 26 de ani să se transfere în această vară.

Afla mai multe despre: pogbareal madrid 

viewscnt
Articole similare