Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pogba la Real Madrid: anunţul făcut în Spania şi toate detaliile legate de transferul verii în fotbalul european. Reacţia impresarului

Pogba la Real Madrid: anunţul făcut în Spania şi toate detaliile legate de transferul verii în fotbalul european. Reacţia impresarului

Real Madrid

Comentarii

Transferul lui Paul Pogba la Real Madrid are şanse mari să devină telenovela verii. Francezul însă a anunţat deja clubul de care aparţine că vrea să plece în Spania.

Update: Agentul Mino Raiola a confirmat intenţiile lui Paul Pogba: ”Toţi cei de la United ştiu care sunt intenţiile lui Pogba. Inclusiv proprietarii clubului ştiu că Paul vrea să schimbe aerul. Sunt în plin proces. Toată lumea ştie care sunt intenţiile jucătorului meu”


Josep Pedrerol, jurnalistul spaniol care moderează emisiunea El Chiringuito a anunţat în exclusivitate că Paul Pogba vrea să plece la Real Madrid. Iar francezul ar fi anunţat deja conducerea clubului britanic de intenţiile sale, mai susţine sursa citată. ”Nu mai există cale de întoarcere” crede jurnalistul de la La Sexta.

 

”Cred că pentru mine este un moment bun pentru a avea noi provocări în altă parte”

Paul Pogba a făcut el singur un anunţ îngrijorător pentru fanii lui United, la Tokyo, acolo unde a luat parte la un eveniment şi a stat de vorbă cu jurnaliştii.

"Am jucat la Manchester în ultimii trei ani şi m-am descurcat grozav. Am avut momente bune, dar şi momente proaste, ca fiecare. După acest sezon şi tot ce s-a întâmplat de-a lungul lui, cel mai bun sezon al meu de altfel... Cred că pentru mine este un moment bun pentru a avea noi provocări în altă parte. La asta mă gândesc: să am noi provocări în altă parte", a declarat Paul Pogba, citat de presa internaţională.

În vârstă de 26 de ani, Pogba a început fotbalul profesionist la Manchester United, dar în 2012 a fost cedat gratis la Juventus, pentru ca patru ani mai târziu să fie răscumpărat cu 105 milioane de euro. În total, francezul a adunat 142 de meciuri şi a reuşit 31 de goluri şi 29 de assist-uri în tricoul "diavolilor".

Manchester United cere o sumă uriaşă pentru francez. Real Madrid vrea să-l includă pe Bale în tranzacţie

Managerul Ole Gunnar Solskjaer s-ar fi întâlnit cu Ed Woodward, directorul executiv al diavolilor, iar cei doi au ajuns la concluzia că francezul poate pleca, dar nu pentru mai puţin de 160 de milioane de euro, potrivit Daily Mail.

Real Madrid, Barcelona şi Juventus sunt echipele interesate de campionul mondial, însă spaniolii susţin că internaţionalul francez vrea să joace sub comanda lui Zidane.

Florentino Perez vrea să-i facă pe plac antrenorului său preferat, astfel că va înainta o ofertă pentru Paul Pogba săptămâna viitoare. ”Totul pentru Zidane” scrie presa spaniolă, care anunţă că Real Madrid oferă 80 de milioane de euro şi pe Gareth Bale la schimb. 

Conform informaţiilor oferite luna trecuta de cei de la Tuttosport, Mino Raiola (n.r agentul fotbalistului) ar fi discutat deja cu mai multe cluburi importante din Europa interesate de transferul lui Paul Pogba. Aşa ar fi aflat italienii care sunt pretenţiile salariale ale francezului. Astfel, pe lângă cele 160 de milioane de euro cât cere United pentru Pogba, clubul care îl va cumpăra ar trebui să îi plătească un salariu anual de 16 milioane de euro.  

Afla mai multe despre: paul pogbareal madridmanchester united 

viewscnt
Articole similare