Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pogba, mitraliat în presa din Anglia: "E floare la ureche să joci împotriva lui. El vrea să arate doar cât de deştept este"

Pogba, mitraliat în presa din Anglia: "E floare la ureche să joci împotriva lui. El vrea să arate doar cât de deştept este"

Fotbal

Comentarii

Deşi nu a mai evoluat din cauza accidentărilor din luna decembrie, Paul Pogba nu a scăpat de critici. Unul dintre cei mai aprigi contestatari ai starului francez este Graeme Souness, un fost fundaş legendar, cu 247 de meciuri în tricoul lui Liverpool.

"Pogba are tot ce îi trebuie pentru a fi un jucător de top: un fizic grozav, supertehnică, dar atitudinea sa pe teren este exact opusă faţă de aceste calităţi. Iese pe teren cu un singur gând, să le arate tuturor cât de deştept e şi să fie vedeta meciului. E floare la ureche să joci împotriva lui" , a declarat Graeme Souness.

Nu e prima dată când legenda lui Liverpool l-a atacat pe francezul cumpărat de Manchester United de la Juventus cu 105 milioane de euro: "Eu cred că nu vrea să fie la United. Cum să nu vrei să joci la Manchester United? Joacă doar pentru el, îi pasă doar de cât de cool arată şi să arate cât e de deştept".

În acest sezon, Pogba a fost aproape în permanenţă indisponibil, bifând doar două meciuri din luna septembrie şi până acum. În ciuda criticilor, Pogba nu are cifre rele pe Old Trafford: 31 de goluri şi 31 de pase decisive în 150 de meciuri.

 

Afla mai multe despre: pogbamanchester united 

viewscnt
Articole similare